Jezikamo: Eva, Zooey, Emmy, najbolje oblečene

Torkovi zvezdniški utrinki.

Jezikamo: Eva, Zooey, Emmy, najbolje oblečene - Foto: Fotografija RedDot, Fotografija promocijsko gradivo

Obnovitev zaobljub

Eva Longoria

Eva Longoria Parker se te dni mudi v Parizu. Medtem, ko je njen Tony želel na evropski košarkaški tron, je lepotička uživala na kavici v pariški kavarni. Razočarana gospodinja je prišla na dan z novo idejo. Obnoviti želi poročne zaobljube. Tokrat želi bolj intimno ceremonijo, a datuma, kdaj se bo zgodila, še ni.

Po zanikani zaroki, sledi - poroka

Zooey Deschanel

Zooey Deschanel je v soboto izrekla usodni da pevcu skupine Death Cab for Cutie Benu Gibbardu. Novice o zaroki so se začele širiti, ko je igralka ponosno razkazovala diamantni prstan oblikovalca Neila Lanea. Zvezdnica filma Reci da trenutno igra v (500) Days of Summer, Gibbard pa se ukvarja z indie skupino Postal Service.

Revija People razkrila . .

Najbolje oblečene

Revija People je objavila seznam desetih najbolje oblečenih Zemljank. Na rdeči preprogi najbolje sije oskarjevka Kate Winslet, najbolj glamurozna je prva dama Michelle Obama, najlepša mamica je Nicole Richie, kratka krila najbolje pristajajo Reese Witherspoon, Cameron Diaz vlada jeansu, Kim Kardashian pa v bikiniju. Svetleče obleke najbolje poosebi Taylor Swift, ulični šik pa obvlada pevka Beyonce, barvne kombinacije so posebnost igralke Friede Pinto, medtem ko bohemski stil najbolj pristoji mladi Vanessi Hudgens.

Dobitniki nagrad

EMMY

Nagrade Emmy so podeljene. Tudi letos so zmagovalci več kot pričakovani in veliko je takih, ki se lahko zopet pohvalijo z najboljšo predstavo. Zmed komedijami je slavila humoristična serija 30 Rock, ki je pobrala kipec za Najboljšo komično oddajo in Najboljšega glavnega igralca (Alec Baldwin). Najboljša glavna igralka v komediji je postala Toni Collette (United States Of Tara), naj stanska igralca pa Kristin Chenoweth (Pushing Daisies) in Jon Cryer (Dva moža in pol).

Pri dramah nič novega. Naj drama je, tako kot lani, postala Mad Men, kipec prve dame drame je odnesla Glenn Close (Nevarna igra), najboljši glavni igralec pa je postal Bryan Cranston (Breaking Bad). Nagrado za najboljši stanski vlogi so podelili Cherry Jones (24) in Michael Emerson (Lost). Pri vodenju resničnostnega šova pa se najbolje znajde Phil Keoghan, v oddaji The Amazing Race.

Ne moremo pa niti mimo rdeče preproge, kjer je verjetno največ pogledov požela visoko noseča nominiranka Heidi Klum. Svoj zaobljen trebušček, je kljub skoraj devetmesečni nosečnosti, ponosno razkazovala v oprijeti črni obleki Marchesa. Nakit pa kot vedno Lorraine Schwartz.

Najbolj brano