Jezikamo: Dita, Jen, Megan, Pam, Nicole, Brooke, Angie

Torkovi zvezdniški utrinki.

Jezikamo: Dita, Jen, Megan, Pam, Nicole, Brooke, Angie - Foto: Fotografija Imaxtree, Fotografija promocijsko gradivo

Spodnje perilo lastno zadovoljstvo

Dita Von Teese

Dita Von Teese je pred kratkim za revijo Inked razkrila svoje prvo srečanje s spodnjim perilom.

Šestintridesetletna umetnica burleske je povedala, da ni nikoli enačila seksa oziroma zapeljevanja s prekrasnim damskim perilom. Zanjo to ni predmet za dobiti moškega, ampak lepota, ki jo obdaja v vsakodnevnem življenju.

Najbolj seksi ženska

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston se je znašla na vrhu seznama najbolj seksi žensk Hollywooda.

Lestvico, na kateri ji sledijo Megan Fox, Gisele Bundchen, Frieda Pinto in Kim Kardashian, so sestavili pri reviji za moške Details. Bivša prijateljica pa se trenutno mudi na snemanju svojega novega filma The Baster. Šušlja pa se, da je lepotička odpustila svojega frizerja Chrisa McMillana, s katerim je sodelovala zadnjih petnajst let.

Želi si resnih vlog

Megan Fox

Medtem pa je drugouvrščena Megan Fox razkrila, da bo sprejemala samo še vloge, katere razkrivajo njene igralske sposobnosti.

Oznako seks simbola pa želi pustiti daleč zadaj. Megan, ki je zaslovela predvsem z vlogo v filmu Transformerji, se hoče čez pravilne odločitve razviti v pravo igralko. Rjavolaska se bo poleti zopet pridružila ekipi Transformerjev ter v filmu Jennifer's Body.

Kraljica modnih brvi

Pamela Anderson

Pamela Anderson se je že tretjič letos znašla na modnih brveh.

Tokrat je ponovno nastopila na modni reviji Richieja Richa na modnem tednu v Miamiju. Morda se ljubitelji mode spominjate njene predstave v zlatih kopalkah, ki jih je nosila na zaključku revije.

Bivša zvezdnica Baywatcha resnično uživa na pisti, kar so lahko opazili že obiskovalci reviji Vivienne Westwood.

Nova vloga v Woodyjevem filmu

Nicole Kidman

Nicole Kidman bo sodelovala pri novem filmu Woodyja Allena.

Tako bo postala del zvezdniške ekipe, ki jo sestavljajo Freida Pinto, Anthony Hopkins, Naomi Watts, Antonio Banderas in Josh Brolin. Film, katerega naslov je še neznan, bodo ustvarjali Letty Aronson, Steve Tenenbaum ter Jaume Roures.

Konec za Lipstick Jungle

Brooke Shields

Za ljubiteljice serije Ženska džungla prihaja slaba novica - nadaljevanko so namreč ukinili.

Govorice, da bodo serijo, ki so omenjali kot nadomestilo kultnega Seksa v mestu, so se začele širiti že decembra 2008. Čeprav je glavna zvezda Brooke Shields, zanikala vsa namigovanja in bila trdno prepričana, da bo njen projekt zdržal dolgo časa, pa je končno zaupala medijem, da se serija, po dveh sezonah, umika z malih zaslonov.

Indijski dojenček?

Jolie - Pitt

Brad Pitt in Angelina Jolie hočeta povečati svojo družino, tokrat naj bi nov član prihajal iz Indije.

Igralka se je za indijskega otročička odločila po tem, ko je spoznala otroške zvezde filma Revni milijonar. Ko jo je desetletni Azharuddin Mohammed Ismail vprašal, zakaj ni posvojila otroka z njegove države, mu je ta odvrnila: "No, naj ti zaupam majhno skrivnost, kmalu ga bova."

Najbolj brano