Jezikamo: Christina, Audrina, Nicole, Shania, Ellen

Torkovi zvezdniški utrinki.

Jezikamo: Christina, Audrina, Nicole, Shania, Ellen - Foto: Fotografija RedDot, Fotografija Rexfeatures, Fotografija promocijsko gradivo

Italijanski zmenek

Christina Aguilera

Pevko Christino Aguilera so ujeli na večerji v italijanski restavraciji z možem Jordanom Bratmanom. Mlada mamica te dni vneto snema svoj nov album, prvi po rojstvu prvorojenca Maxa Lirona. O svojem novem izdelku je Christina dejala, da si želi, da bodo vsi navdušeni nad glasbo, ko jo zaslišijo. Dodala je še, da je izjemno ponosna na že težko pričakovan album, pri katerem so ji pomagali izjemni, talentirani ljudje. Najbolj je ponosna na sodelovanje s Santigold, M.I.A. in Lady Tron - umetniki, katere resnično obožuje.

(pre)Nevaren ples

Audrina Patridge

V mestu greha se je konec tedna slavila polnoletnost najstarejše hčerke Demi Moore Rumer Willis. Med povabljenci je bila tudi soigralka Audrina Patridge, ki se je zabave udeležila z izvoljencem, Coreyjem Bohanom.

Medtem pa je zvezda resničnostne oddaje The Hills jezna na televizijsko hišo MTV. Igralki so namreč odgovorni prepovedali tekmovanje na Plesu z zvezdami. Razlog za negativen odgovor tiči v prevelikem tveganju za poškodbe, ki so jih gledalci lahko videli v lanski sezoni. Svoje plesne čeveljce pa bo obula Kelly Osbourne, ki se nahaja na listi povabljenih plešočih zvezd.

Solo kariera?

Nicole Scherzinger

Pevka Nicole Scherzinger se je v soboto zvečer odpravila na zmenek s svojim Lewisom Hamiltonom. Par je bil barvno usklajen. Vodilni vokal skupine Pussycat Dolls je prisegel na prozorno nabrano obleko, medtem ko je svetovni prvak deloval elegantno v kombinaciji črne srajce in hlač.Medtem pa so vse glasnejše govorice o samostojnem projektu pevke. Pri tako pomembnem koraku potrebuješ pomoč, ki jo je Nicole našla v pevcu legendarne moške skupine Take That Garyju Barlowu. Po poročanju vira, naj bi bilo dirkačevo dekle prepričano v magične stvaritve Britanca.

Iskalka talentov

Shania Twain

Potem, ko je Paula Abdul zapustila ekipo Ameriškega idola, ustvarjalci presenečajo z znanimi imeni, ki bodo zamenjali sodnico. Pred kratkim smo poročali, da so povabili vsestransko Victorio Beckham. Nato se je v medijih pojavilo ime Mary J. Blige. Zadnja v nizu znanih glasbenih imen, pa je Shania Twain. Vicky je sedež gostujočega ocenjevalca zapolnila na začetku meseca v Bostonu, Mary J. v Atlanti, medtem ko bo country zvezda svojo dolžnost opravljala v Chicagu zadnje dni avgusta. Ker pa je sezona dolga in naporna, ne dvomimo v nova presenečenja s strani svetovno znane oddaje v lovu na talente.

Nosečniška telovadba

Ellen Pompeo

Čeprav se ji trebušček že pošteno pozna, pa Ellen Pompeo ni prenehala s telovadbo. Noseča igralka se redno udeležuje ur pilatesa v Los Angelesu. Medtem pa je v javnost pricurljala novica, da bosta z možem Chrisom Iveryjem dobila deklico. Zvezdnica serije Talenti v belem naj bi s svojo prijateljico Nicole Richie sestavljala seznam otroških daril, kjer je pristala tudi organska odeja za deklice. Nicole naj bi bodoči mamici ponudila pomoč in nasvete glede nege dojenčka.

Najbolj brano