Jezikamo: Beckham, Ashton, Angie, Halle, Tobey

Torkovi zvezdniški utrinki.

Jezikamo: Beckham, Ashton, Angie, Halle, Tobey - Foto: Fotografija RedDot, Fotografija promocijsko gradivo

Obletnica v slogu

David in Victoria Beckham

Deset let je že minilo, odkar sta si David in Victoria Beckham obljubila večno zvestobo.

Zvezdniški par se je praznovanja te okrogle obletnice lotil v stilu in to na Sejšelih. Britanski modni ikoni naj bi za ta kratek oddih odšteli okoli 200 tisoč dolarjev. Medtem pa njuni trije malčki uživajo v Franciji z Vickyjinimi starši. Očividci, ki so pazili zvezdniški par so dejali novinarjem, da delujeta resnično zaljubljeno. In zelo romantično. Nogometaš in žena naj bi se z roko v roki sprehajala po plaži in delovala kot mladoporočenca.

Bela zabava

Ashton Kutcher

Kot vsako leto, tudi letos ni minilo brez tradicionalne Bele zabave hip hop mogotca P Diddyja.

Na privatni zabavi sta se zadrževala tudi Ashton Kutcher in njegova žena Demi Moore. Skupaj z gostiteljem sta pozirala novinarjem pred rezidenco na Beverly Hillsu. Lista povabljencev vključuje najbolj vroče zvezde Hollywooda ta hip. Khloe Kardashian, Melanie Brown, Shana Moakler, Russel Brand, Tila Tequila ter Jonah Hill so samo nekateri, ki so uživali v belem.

Forbes

Dobičkonosne igralke

Zunaj je 12. lestvica najbolj plačanih igralk po častniku Forbes.

Na prvem mestu je pristala humanitarka Angelina Jolie s 27 milijoni dolarjev, sledi pa ji bivša partnerka njenega moža Jennifer Aniston. Tretja pa je veteranka Meryl Streep. Sledijo ji Sarah Jessica Parker, Cameron Diaz, Sandra Bullock, Reese Witherspoon, Nicole Kidman in Drew Barrymore. Omeniti je potrebno tudi to, da se je oskarjevka Kate Winslet znašla šele na 15. mestu.

Primerjava z moškimi kolegi je očitna. Harrison Ford je med junijem 2008 in junijem 2009 zaslužil 39 milijonov dolarjev več kot Angie v enakem obdobju.

Uživanje s hčerko

Halle Berry

Halle Berry trenutno uživa na družinskem dopustu v Miamiju na Floridi. Oblečena preprosto, v bel top in bež kapri hlače, se je v ponedeljek podala na večerni sprehod s hčerkico Nahlo.

Kar se tiče igralkine filmske kariere, je mlada mamica pred časom posnela film “Frankie and Alice” ter se pripravlja na začetek snemanja “Nappily Ever After”. Dvainštiridesetletnica pa je še vedno med najbolje plačanimi igralkami Hollywooda. Po zadnji Forbsovi lestvici je zasedla 12. mesto s 7 milijoni dolarjev.

Otis

Tobey Maguire

Tobey Maguire je, po dveh mesecih, končno razkril ime svojega sinčka.

Deček nosi ime Otis Tobias Maguire, kjer je Tobias formalna verzija igralčevega imena. Otis se je rodil osmega maja. Tobey in žena Jennifer Meyer sta se spoznala leta 2003 in se poročila štiri leta kasneje. V zakonu se jima je že rodila hčerka Rubi, ki bo letos dopolnila 3 leta.

Najbolj brano