Jerica Zupan: 'V garderobi sem nekajkrat tudi jokala'

Simpatična radijska voditeljica na Radiu Antena Jerica Zupan se je odločila za spremembo življenjskega sloga, ki jo je vodila do boljšega počutja in ljubezni do sebe.

Jerica Zupan: 'V garderobi sem nekajkrat tudi jokala' - Foto: Helena Kermelj

In čeprav Jerica dela na radiju, je v intervjuju za revijo Jana spregovorila o razlogih, zakaj ima videz tudi ob službi 'za kamerami' pomembno vlogo.

"Tudi radio postava vse bolj vizualen. Ni več tako kot včasih, ko smo na podlagi glasov ugotavljali, kakšna je oseba za radijskim mikrofonom. Danes se radijski voditelji pojavljamo na televiziji, v revijah, na družabnih omrežjih. Zdi se mi, da kilogrami v tem poslu niso merilo, so pa lahko prednost.

Če bi teh 30 kilogramov preveč znala nositi, če bi se počutila fantastično in bi imela samozavest, ki jo imam danes, sploh ne bi bilo težav," je novinarki priznala Jerica, ki se je za izgubo kilogramov odločila iz enega preprostega razloga; počutja.

"Nisem se več dobro počutila v svojem telesu. Svojih kilogramov nisem znala nositi, moja teža mi je bila v breme. Na živce mi je šlo tudi to, da mi je celo Šmarna gora bila izziv, v obraz sem bila čisto zaripla in zadihana, ko sem nekoč šla na en hribček. V trgovini nisem nikoli našla ničesar za obleči, v garderobi sem nekajkrat tudi jokala," je povedala.

No, Jerica je zdaj našla svoj ritem, kot je povedala, pa je nase in na svoje dosežke v minulem letu, izredno ponosna. 

Čestitke!

Celoten članek si lahko preberete v aktualni številki revije Jana.

Preberite še: Poglejte, kakšen je jutranji lepotni ritual slovenske igralke Ajde Smrekar!

Priporočamo tudi: Vesna Pernarčič: "V redu je, če si kot mama utrujena in naveličana"

Najbolj brano