Jennifer Lopez in Ben Affleck sta poročena! Vse, kar vemo o njuni "intimni poroki" v Las Vegasu

Jennifer Lopez in Ben Affleck sta se uradno poročila! Par se je ta konec tedna poročil na intimnem obredu v Las Vegasu, poroča People. Po podatkih iz sodnih evidenc, ki jih je pridobila publikacija, sta zakonca dobila dovoljenje za poroko v okrožju Clark v Nevadi.

Jennifer Lopez in Ben Affleck sta poročena! Vse, kar vemo o njuni "intimni poroki" v Las Vegasu - Foto: Profimedia

O samem obredu, ki se je zgodil v soboto, 16. julija, je sicer znanega malo, vendar naj bi bil obred zaseben in majhen. "Bila je zelo, zelo majhna," je za People povedal vir. "[Jenniferina] mama in otroci so bili tam. Želela sta se le poročiti, zato sta se poročila." Po dokumentih, ki jih je pridobil Los Angeles Times, namerava Lopezova tudi pravno spremeniti svoje ime v Jennifer Affleck.

Par se je zaročil aprila letos. Svojo zvezo sta napovedala maja 2021, s čimer sta obudila romanco, ki je v začetku leta 2000 prevladovala na številnih naslovnicah časopisov. Zvezdnika sta se spoznala med snemanjem filma Gigli iz leta 2001 in se zaročila konec leta 2002; nazadnje sta se razšla leta 2004, kot razlog za razhod pa sta navedla pretirano medijsko pozornost.

"Počutim se tako srečno in ponosno, da sem z njim," je Lopezova letos dejala o Afflecku. "To, da sva dobila drugo priložnost, je čudovita ljubezenska zgodba ... Počutim se zelo srečno, da sem v razmerju, ki je srečno in ljubeče, in želim storiti vse, kar je v moji moči, da bi ga zaščitila in ohranila na varnem."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Mojca Mavec je izbrala čudovito snežno belo obleko

Priporočamo tudi: Kris Jenner na Siciliji čudovita v osupljivi poletni obleki, popolni za ženske nad 60 let

Najbolj brano