Jennifer Aniston končno v razmerju? Tega igralca je popolnoma očarala

Jennifer Aniston naj bi se zaljubila v Jona Hamma. On pa vanjo.

Jennifer Aniston končno v razmerju? Tega igralca je popolnoma očarala - Foto: Profimedia

Jennifer Aniston je od konca leta 2017 uradno samska. Odkar se je po sedemletni zvezi razšla z Justinom Therouxom, je v njenem ljubezenskem življenju res mirno (razen če nam ne pove vsega). Vse do danes. Da, Jen ima v svojem življenju novega moškega. A za enkrat, žal nam je, da vam bomo (spet) razblinil sanje, ne moremo govoriti o govoricah o Bradu Pittu. Ta je menda zaposlen z zapeljevanjem Emily Ratajkowski (ali pa tudi ne)...

Jennifer Aniston: skrivni zmenki z Jonom Hammom

Po poročanju avstralske revije Woman's Day se je 53-letna igralka zaljubila v... Jona Hamma. Govorimo o nekdanjem junaku serije Mad Men, ki se je pravkar pridružil tretji sezoni serije The Morning Show, v kateri poleg Reese Witherspoon igra tudi Jennifer Aniston. Menda se sestajata "na skrivaj", 51-letni Jon pa je po navedbah vira "popolnoma zaljubljen v Jen". Poznata se že dolgo in nikoli nista bila istočasno samska."

Ali to pomeni, da je igralec končal razmerje z igralko Anno Osceolo (s katero si je življenje delil pet let)? Temu ne verjamemo, saj sta bila še pred nekaj tedni na podelitvi nagrad ESPY vsa nasmejana. In priznajmo, da Woman's Day ni znan po svoji zanesljivosti. A vseeno smo vam o tem z veseljem povedali.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Severina nas je presenetila z novo barvo las, ki je ne bi nikoli uganili

Priporočamo tudi: Katie Holmes je v celoti sprejela najnovejši jesenski trend kavbojk

Najbolj brano