Ivana Šundov je začela s pripravami na poletje, in to je njen načrt!

Primorka Ivana Šundov od nekdaj velja za eno izmed najlepših obrazov slovenske televizije. Novinar naše medijske hiše se je k postavni temnolaski zato odpravil po odgovor na vprašanje o njenem skrivnem receptu za čudovit izgled.

Ivana Šundov je začela s pripravami na poletje, in to je njen načrt! - Foto: Šime Eškinja

Pred časom je voditeljica povedala, da so njen recept za lep, mladosten in svež videz telovadba, čim bolj zdrava hrana in 'zdrave' misli, ter ob tem še razkrila:

"S prehrano je pri meni najtežje, ker sem gurmanka in imam rada vse. Uživam v mesu, zelenjavi, ribah, sadju, siru in kozarcu dobrega vina. Znano pa je, da vse, kar je dobro, redi ali pa je greh, ki se mu s težavo odpovemo. Priznam, da ni lahko najti ravnotežja, a se trudim. So obdobja, ko mi gre lažje od rok, in obdobja, ko je težko. A to je življenje. Zimski meseci so zame velik izziv," je razkrila Ivana.

"Pri meni je bilo preveč hrane, sladkarij, vsega, kar prinašajo prazniki. Pa še vse prijateljice imamo rojstne dneve od konca novembra do poznih januarskih dni. Tako da sem si pred dnevi rekla, da je treba začeti spet bolj redno telovaditi in paziti na linijo - glede na to, da pomlad že počasi trka na vrata."

"Tako sem se kljub športni aktivnosti oglasila v vrhunski polikliniki, centru lepotne kirurgije Žgaljardić v Zagrebu, kjer so dobili Encurve, najnovejši aparat za topljenje odvečne maščobe. Tja prihajajo številne misice in medijski obrazi, tako da sem se tudi sama odločila za terapije.

Popolnoma zaupam večkrat nagrajenemu dr. Zoranu Žgaljardiću, ki je na lestvici najbolj uspešnih estetskih zdravnikov na svetu. Med, da bodo rezultati po vseh sladkih pregrehah, ki se jim le stežka odrečem, vrhunski," je še povedala.

Za revijo Nova napisal Alojz Petrovčič

Fotografije:  Šime Ivanjko, Šime  Eškinja

Preberite še: FOTO: zimske počitnice Tare Zupančič izgledajo kot iz pravljice!

Priporočamo tudi: Instagram je to zimo ponorel za TEM puloverjem! (in mi vemo, kje se kupi)

Najbolj brano