Ikone stila

Emma Watson, mlada britanska igralka, najbolj znana po svojih vlogah v filmih o Harryju Potterju, je po mnenju britanske revije Glamour najbolje oblečena ženska na svetu.

Ikone stila

Na drugem mestu se je znašla lepa Cheryl Cole, ki se je lani zavihtela na sam vrh omenjene lestvice. Tretja, ki se je uvrstila na seznam, je 21-letna zvezdnica sage Somrak Kristen Stewart. Njen pa sledijo še Dannii Minogue, Alexa Chung, Rihanna, Kate Moss, Blake Lively, Olivia Palermo in Lea Michele.

Najmlajša na seznamu najbolje oblečenih na svetu je petletna Suri Cruise, hčerka hollywoodskega para Toma Cruisea in Katie Holmes, ki je pristala na 21. mestu, a se ji, kot kaže, prvo mesto obeta že v rosnih najstniških letih. Katie se ni uspelo uvrstiti na lestvico urejenih dam, nasprotno, mediji ji očitajo, da se je zadnje čase zelo zanemarila.

Med najslabše oblečenimi so prevladovala imena iz glasbenega sveta, na primer Katie Price - Jordan in Lady Gaga. Največji padec na seznamu je doživela Beyonce, ki je z lanskega 9. letos padla na 36. mesto.

 

Nova, foto RedDot

Najbolj brano