Igralka Rebel Wilson je po drastični preobrazbi skoraj neprepoznavna. Videti je izjemno

Simpatična 40-letnica se je po "zdravljenju" stresa s krofi odločila za celostni pristop in predstavila zdrave navade.

Igralka Rebel Wilson je po drastični preobrazbi skoraj neprepoznavna. Videti je izjemno - Foto: Profimedia

Za razliko od mnogih njenih hollywoodskih kolegov, ki iščejo hitre rešitve in posegajo po estetskih posegih, je igralka Rebel Wilson leto 2020 razglasila za "leto zdravja" in popolnoma spremenila svoj življenjski slog, kar je povzročilo veliko spremembo v njenem videzu. Z zdravo prehrano in telesno aktivnostjo je izgubila odvečne kilograme.

V rodni Avstraliji je obiskala luksuzni medicinski center za razstrupljanje in wellness VivaMayr, kjer je sledila metodi dr. Franza Xaverja Mayrja, oblikovani pred sto leti. Po njegovih besedah ​​se vse začne s prebavo, zato je poudarek na zdravi prehrani: na jedilniku so večinoma zelenjava, sveže ribe, jogurt iz ovčjega mleka. Pri mizi ni prigrizkov ali zaslonov - pomembno je, da jeste počasi in zbrano, žvečite počasi (po 30 grižljajev), med jedjo ne pijete vode in zmanjšate vnos glutena in mlečnih izdelkov. Poleg spreminjanja prehrane je Rebel začela intenzivneje telovaditi: vljubila je pohodništvo, trenira z osebnim trenerjem, še posebej rada pa hodi.

Čeprav poudarja, da je bistvo v zdravju, ne v številkah, si je želela zastaviti merljiv cilj, ki si ga je zastavila pri 75 kg, ki ga je dosegla novembra, in se na šaljiv način sklicevala na dejstvo, da jo ljudje obravnavajo drugače, na primer pomagajo ji pri prenašanju živil in ji pridržijo vrata, odkar ima novo postavo: "Ali se to že ves čas dogaja tudi drugim?".

Ker se je zavedala, da je svojemu zdravju posvetila premalo pozornosti in da se je s pomočjo krofov in drugih ogljikovih hidratov spopadala s stresom in negativnimi čustvi, se je pred kratkim samska Rebel odločila, da bo bolj nadzorovala svoje življenje - tako na področju zdravja kot tudi videza in kariere. Poleg igranja se zdaj ukvarja tudi s produkcijo. Čestitamo!

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Poglejte, kako izvirno kombinirati belo srajco po vzoru Olivie Palermo

Priporočamo tudi: Ta ikonična pričeska iz 60-ih se vrača in nikoli ni bila lepša

Najbolj brano