Heidi Klum na novi viralni fotografiji zgoraj brez pri 47-ih videti kot dvajsetletnica

Ps. njene lepotne skrivnosti so vsem dosegljive.

Heidi Klum na novi viralni fotografiji zgoraj brez pri 47-ih videti kot dvajsetletnica - Foto: Profimedia

Zakaj imamo radi Heidi Klum? Ker je popoln primer ženske, ki se zlahka spremeni in znova dvigne, ne da bi se kdaj jemala preveč resno, a hkrati trdo dela za svojo neodvisnost. Vse brez pozabe na družino, glede na to, da ima nemški supermodel, zdaj stara 47 let (kdo bi to kdaj rekel?!), štiri otroke in novega moža, 31-letnega kitarista Tokio Hotela Toma Kaulitza, s katerim se je poročila leta 2019.

V teh dneh je Heidi Klum na Instagramu objavila črno-belo fotografijo zgoraj brez, z ravnim trebuhom in ozkim pasom, ki bi ji ga vsak zavidal. In spontano se je postavilo vprašanje: katere so njene lepotne skrivnosti?!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Visoka 176 cm, vitka, napeta, športna, z zavidljivimi oblinami, ima Heidi Klum danes pri 47. letih enako postavo kot pri svojih 20. letih. Seveda je obdarjena s čudovito postavo, vendar ni videti, da bi bila obsedena s telovadbo, niti ni ena izmed tistih žensk, ki so obsedene s stalnim retuširanjem obraza in telesa.

Kako ohranjati vitkost in mladost?

Med brskanjem po internetu smo odkrili, da si prizadeva jesti čim bolj zdravo. "Imamo velik zelenjavni vrt in vsak večer si pripravimo krožnik sveže nabrane zelenjave. Ko delam, skušam jesti zdrave prigrizke, od sadja do grškega jogurta z mandlji. Ampak bom iskrena: so dnevi, ko se prepustim brez skrbi. Big Mac, s pomfritom, majonezo in Coca-Colo! ".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Ljubiteljica vitaminskih dodatkov in teka na tekalni stezi, Heidi Klum ohranja kondicijo tudi s sprehodom na prostem, v družbi ljubljenih psov in svoje vesele širše družine.

Fotografije: Profiemedia, Instagram

Preberite še: Te 4 pričeske bomo letos videvali povsod. Bodite prvi!

Priporočamo tudi: Internet napadel Melanio Trump po njeni dobronamerni objavi na Twitterju

Najbolj brano