Hči monaškega princa Alberta, 31-letna Jazmin Grace Grimaldi, je igralka in ima dom v Hollywoodu ter stanovanje v New Yorku za 3 milijone dolarjev, oče pa ji letno nameni 344.000 dolarjev

11. 2. 2024
Hči monaškega princa Alberta, 31-letna Jazmin Grace Grimaldi, je igralka in ima dom v Hollywoodu ter stanovanje v New Yorku za 3 milijone dolarjev, oče pa ji letno nameni 344.000 dolarjev (foto: Profimedia)
Profimedia

31-letna Jazmin Grimaldi uživa v razkošnih potovanjih po ZDA in Evropi.

Jazmin Grace Grimaldi je igralka z nekaj televizijskimi nastopi, zato bi morda pričakovali, da živi življenje večine uspešnih igralcev, ki morajo čakati na mizah ali v baru, da bi plačali račune. Vendar pa večina ambicioznih zvezdnikov ne dobi denarja od ene najbogatejših kraljevih družin na svetu. 

Jazmin, 31 let, je najstarejša hči monaškega princa Alberta, ki se je rodila zaradi kraljeve afere s Tamaro Rotolo, natakarico, ki je postala ameriška nepremičninska agentka.

Francoska publikacija Le Monde trdii da princ vsako leto s skrivnega francoskega bančnega računa porabi milijone za plačevanje svojih nekdanjih ljubic in otrok - Jazmin Grace in njen polbrat Alexandre Coste-Grimaldi prejemata nadomestila v višini 344.000 dolarjev na leto.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JazminGraceGrimaldi (@jazmingrimaldi)

Zdi se, da 31-letna Jazmin res uživa v razkošnem življenjskem slogu v Los Angelesu in New Yorku - z rednimi razkošnimi potovanji v Evropo -, medtem ko dela kot igralka in glasbenica.

Prav tako naj bi imela 3 milijone dolarjev vredno stanovanje v New Yorku in osupljivo hišo na hollywoodskih gričih.

Zdaj Jazmin odkrito slavi svoje razmerje z monaško družino, decembra pa je na Instagramu objavila rojstnodnevno sporočilo "bratu Jacquesu in sestri Gabrielli", Albertova otroka s princeso Charlene.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JazminGraceGrimaldi (@jazmingrimaldi)

Prinčev najstarejši otrok prek družabnih omrežij svojih 36.100 sledilcev obvešča tudi s posnetki s potovanj na jezero Como, večerij v Los Angelesu in izletov v Las Vegas. V eni od zadnjih objav je Jazmin delila tudi zaljubljene božične fotografije s svojim fantom, modelom in glasbenikom Ianom Mellencampom.

V drugih objavah je Jazmin objavila tudi svojo podporo lanski stavki SAG-AFTRA, čeprav je njena igralska kariera še vedno v povojih.  Med njenimi vlogami je nenaslovljena vloga igralke v eni od epizod serije Čudovita gospa Maisel iz leta 2019, čeprav nastopa kot Angie Bowie v prihajajoči produkciji Idrisa Elbe The Chelsea Cowboy. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JazminGraceGrimaldi (@jazmingrimaldi)

Izdala je tudi dva singla - enega z naslovom Fearless in drugega z naslovom Thankful. Jazmin se ukvarja tudi z dobrodelnostjo. Leta 2006 je ustanovila sklad Jazmin, ki pomaga ljudem v vaseh na Fidžiju. Leta 2016 je organizacija s sredstvi pomagala vasi Naidi, potem ko je regijo opustošil ciklon.

65-letni Albert, ki je vreden približno 1 milijardo dolarjev, je svoji hčerki pri 25 letih priskrbel tudi 3 milijone dolarjev vredno stanovanje v New Yorku. Ni jasno, ali tam še vedno živi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JazminGraceGrimaldi (@jazmingrimaldi)

Jazminina mati Tamara je povedala, da je Alberta spoznala med počitnicami na Azurni obali leta 1991. Uživala sta v dvotedenskem razmerju, po katerem se jima je leta 1992 rodila Jazmin, vendar je bil otrok do leta 2006 skrit pred javnostjo. 

Prijatelj njene matere Tamare je leta 2005 povedal: "Tamara je bila iz zelo običajnega, delavskega okolja in se je odločila, da bo šla na ene velike počitnice v Monako. Albert je bil vanjo zelo zaljubljen. "Bila sta skupaj skoraj vsak dan in vsako noč in ko sta minila dva tedna, jo je prosil, naj ostane."

"Rekla mu je: "Moram se vrniti v službo." Na njeno presenečenje je Albert ni pozabil. Ohranil je telefonske stike, ona pa ga je lahko v hipu kontaktirala, ne glede na to, kje na svetu se je nahajal. Zid je padel, ko je to izvedel princ Rainier. Vsi stiki so bili prekinjeni. Najprej je bila prizadeta, potem se je razjezila in se odločila, da se bo obrnila na sodišče."

Leta 1993 je sodnik Albertu odredil, da mora dati vzorec krvi, da bi se rešil primer očetovstva. Toda Albertovi odvetniki so se vrnili na sodišče in trdili, da kalifornijska zakonodaja nima pristojnosti za odreditev vzorca. Sodnik se je strinjal in odločil, da primera ni mogoče obravnavati na sodišču.

Albert ni niti potrdil niti zanikal, da je Jazminin oče. V sodnih dokumentih je priznal: "S tožnico sem bil na kratko seznanjen, ko je bila julija 1991 na počitnicah v Monaku."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JazminGraceGrimaldi (@jazmingrimaldi)

Toda smrt princa Rainierja več kot deset let pozneje se je skupaj z Nikolinim razkritjem izkazala za katalizator za nova pogajanja odvetnikov in poleti 2006, leto dni po eksploziji prvega ljubezenskega otroka, je princ Albert uradno priznal Jazmin kot svojo hčerko.

Profimedia

Kraljevi tiskovni predstavnik je takrat dejal: "Vsem lahko zagotovimo, da ni več skritih otrok. Ta je zadnji."

Oba otroka zdaj nosita ime Grimaldi, in čeprav nikoli ne bosta mogla zasesti prestola, bosta po njegovi smrti lahko uveljavljala finančne zahtevke.

Jazmin je leta 2015 pripovedovala o prvem srečanju z očetom, ko je bila stara 11 let: "Želela sem si, da bi se v tistem trenutku povezala z očetom, ga spoznala in da bi on spoznal mene. Ker ga nisem imela ob sebi, sem to pogrešala. Čudovito je, da se je to zgodilo takrat, ko se je, in od takrat imava odličen odnos."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kaj počne Nicole Kidman, da ima pri svojih 56. letih samo 58 kg? Nikoli ne strada in se strogo drži tega pravila pravila

Priporočamo tudi: 3 znamenja, za katera bo leto 2024 peklensko: Čakajo jih izguba službe, zdravstvene težave in boleči razhodi

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan