"Harryju se zdi noro, da Megan praktično zavrača čeke": Princ Harry želi, da bi Meghan Markle spet igrala

9. 7. 2024

Viri blizu para so opazili, da se Harry že leta zanima za Hollywood in zabavno industrijo.

Princ Harry in Meghan Markle sta se po tem, ko sta se umaknila s svojih kraljevih dolžnosti in distancirala od prejšnjega življenja kot člana kraljeve družine, lotila niza novih podvigov iz svojega doma v Kaliforniji. Seveda jim največ časa vzamejo filantropija, partnerstva za Netflixove dokumentarne filme in poddaje, toda zdaj, ko sta otroka para malo večja in imata več prostega časa, naj bi princ Harry svojo ženo spodbujal, naj se vrne v svet igralstva in ponovno se posveti nekdanji strasti.

"Harryju se zdi noro, da Meghan praktično zavrača čeke, da bi se vrnila k temu, kar zna najbolje. Seveda podpira njeno karierno pot filantropinje in bodoče političarke, a po njegovem mnenju je zanjo veliko več priložnosti," je za Heat World povedal vir blizu para. "Uporablja svoje stike in jih spodbuja, naj razmislijo o Meghan za vznemirljive projekte, tako na televiziji kot v filmu."

Viri blizu para so opazili, da se Harry že leta zanima za Hollywood in zabavno industrijo, in zdaj, ko ima par več svobode pri izvajanju lastnih projektov zunaj kraljeve družine, si on prizadeva spodbuditi Meghan, da prevzame nove vloge v pred kamerami.

"Verjame, da je neverjetna igralka s sposobnostmi, da jo popeljejo celo do oskarja, in pravi, da si samo želi videti, kako izpolni svoj potencial in doseže svoje sanje," je nadaljeval isti vir.

Ko je zapustila svojo vlogo v Suits, Meghan Markle svoje karierne spremembe ni videla kot žrtev. "Na to ne gledam kot na odrekanje čemurkoli. To je samo sprememba. To je novo poglavje … Uspelo mi je in zelo sem ponosna na svoje delo tam, zdaj pa je čas, da delam s [Harryjem] kot ekipa," je povedala kmalu po njuni zaroki.

Medtem ko par nadaljuje delo z Archewell Productions, podjetjem, ki sta ga ustanovila kmalu po selitvi v Združene države, bo Meghan morda svojo novo pridobljeno izkušnjo za kamero zamenjala za priložnost, da ponovno stopi v središče pozornosti kot glavna igralka. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Bil je navaden dan v pubu, dokler ni vstopila Kate Middleton! Bodoča kraljica je sramežljivo podala nepričakovano prošnjo

Priporočamo tudi: Maščevanje para? Meghan Markle in princ Harry na novih kraljevih portretih

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač