Harry in Meghan Markle sta se razšla? Oseba, ki je paru blizu, se je odzvala na govorice

Odkar je izšla knjiga spominov princa Harryja, se večinoma pojavlja sam.

Harry in Meghan Markle sta se razšla? Oseba, ki je paru blizu, se je odzvala na govorice - Foto: Profimedia

Bi lahko med Meghan Markle in princem Harryjem prišlo do težav? Naj se sliši še tako noro, seme dvoma je zasejala odsotnost vojvodinje Susseške na moževi zabavi med promocijo njegove knjige spominov. V začetku januarja je namreč brat princa Williama objavil svoje nestrpno pričakovane spomine, ki vsebujejo številna razkritja o kraljevi družini in njegovem življenju. Oče Archieja in Lilibet je bil prisoten na promociji knjige, vendar ga Meghan Markle ni nikoli spremljala.

Je par v težavah?

Daily Mail se je pogovarjal z osebo, ki je blizu Sussexovim, da bi ugotovil, zakaj. Pojasnil je, da je bilo pri njiju vedno tako: ločila sta se, ko sta morala delati na osebnem projektu. Vendar to ne pomeni, da je med njima kaj narobe, ampak da je to preprosto njun način delovanja. Logična izbira, če upoštevamo, da je Netflix konec leta izdal dokumentarno serijo Meghan in Harryja. Vojvodinja Susseška je v procesu lahko izrazila svoje mnenje o številnih stvareh, zato nima kaj dodati.

Sorodnik zakoncev Sussex je med intervjujem z dne 28. januarja vztrajal, da par nima težav in da je vse v redu.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Victoria Beckham črno barvo poživila z najbolj čutnim odtenkom rdeče manikire: To je videz, ki ga boste želeli posnemati

Priporočamo tudi: Najlepši elegantni videzi Kate Middleton: Poiščite navdih za svoje poslovne videze

Najbolj brano