Harry in Meghan Markle: priznana jasnovidka napoveduje veliko spremembo v njunem življenju leta 2023

Hannah Caroll je vedeževalka s številnimi dobrimi napovedmi, njene napovedi za princa Harryja in Meghan Markle pa so bile presenetljive. 

Harry in Meghan Markle: priznana jasnovidka napoveduje veliko spremembo v njunem življenju leta 2023 - Foto: Profimedia

Leta 2022 je 20-letna Hannah Carroll osupnila ljudi, ko je pravilno napovedala kar 12 dogodkov: nov album Harryja Stylesa in Beyoncé, otroka Rihanne in Nicka Jonasa ter smrt kraljice Elizabete... Vse to niso bile očitne napovedi. Hannah Carroll je za leto 2023 že napovedala, da bo šel Kanye West v zapor ter da se bosta Zayn Malik in Gigi Hadid spet zbližala.

Videla pa je tudi stvari za princa Harryja in Meghan Markle. Lepe stvari.

Kraljevi otrok?

V videoposnetku, ki ga je objavila na družbenih omrežjih in v katerem je opisala svoje napovedi za leto 2023, je dejala, da bodo v prihodnjih mesecih noseče vojvodinja Susseška, Ariana Grande, Paris Hilton in Jennifer Lawrence. Napoved, ki se Meghan Markle in princu Harryju morda zdi presenetljiva, saj je par leta 2019 sporočil, da si želi le dva otroka. Vojvoda Susseški je to pripombo izrekel v pogovoru z legendarno etologinjo Dr. Jane Goodall med razpravo o okolju in podnebnih spremembah.

Po drugi strani pa je astrologinja Sally Morgan napovedala, da se bosta Harry in Meghan kmalu ločila. Zato je težko vedeti, kaj se bo dejansko zgodilo. Vse, kar lahko storimo, je, da počakamo in vidimo...

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Angelina Jolie elegantna v bisernato beli svileni obleki s črnim ogrinjalom

Priporočamo tudi: Nina Pušlar se je odela v črn bleščeči kos, ki je ljubezen na prvi pogled

Najbolj brano