George Clooney je spet 'na trgu'

George Clooney je tisti moški, ki je z leti vse bolj šarmanten. Je kot staro vino. Niti sivi lasje ga ne postarajo, prav nasprotno. In ko je ta oskarjevec začel resno hoditi z Elisabetto Canalis, so ženske po svetu jokale. Danes se smejijo. Očitno George ne more iz svoje kože in je spet samski!

George Clooney je spet 'na trgu'

“Nisva več skupaj! Obema je težko, zato upava, da boste spoštovali najino zasebnost,” so besede, s katerimi je George medijem zaupal, da se je razšel z Elisabetto (33). Lepotica se je izognila izjavam in si bo vzela nekaj časa zase, da preboli svojo veliko ljubezen. Pozneje pa bo mogoče zgodbo zaupala javnosti.

George in Elisabetta sta svojo ljubezensko zgodbo začela pisati poleti leta 2009. Spoznala sta se v Rimu, in sicer v elegantni restavraciji na terasi hotela Majestic. Ker je Rim že sam po sebi romantičen, sta v njem preživela nekaj prelepih dni, nato pa jo je George povabil v Los Angeles. Takoj so se pojavili članki, da je lepoti-ca z njim le zaradi denarja, a so italijanski mediji vse skupaj demantirali, češ da prihaja iz premožne družine in da ima sama dovolj pod palcem za razkošno življenje.

“Številni kritizirajo najino zvezo in si nene-hno izmišljujejo, da sva se razšla. A so samo ljubosumni, ker sva srečna,” je še lani zagotavljala Elisabetta. Pred kratkim je celo izjavila, da se bosta z Georgeem poročila. “Verjamem v zakon in nekega dne se bom poročila. Hvala mojemu moškemu, ki me zelo osrečuje in zaradi katerega živim v pravljici. Sva par, ki mu ni nikoli dolgčas,” so bile njene besede.

In tu se pojavlja vprašanje, ali je Elisabetta prav s to izjavo naredila usodno napako. Omenjati je namreč začela poroko, čeprav ve, da je George odločno proti njej. Njegov znameniti stavek je namreč: “Enkrat sem že bil poročen in zdaj vem, kaj to pomeni. Zato me ne mika več skočiti v zakonski jarem.”

Konec zveze je v bistvu udaril kot strela z jasnega. Pred kratkim sta namreč bivša zaljubljenca praznovala Georgeevih 50 let, pred kratkim so ju videli na romantični večerji ob jezeru Como, potem pa brutalni konec. Je pa zagotovo George zelo pripomogel k njeni karieri. Letos je recimo Elisabetta vodila festival San Remo, ki ga drugače zagotovo ne bi … Bo to slavo znala unovčiti tudi v prihodnje?

Kdo je pravzaprav Elisabetta Canalis?

Lepotica, ki se je pred 33 leti rodila na Sardiniji, v opisu svojih del sicer navaja, da je od igralke, manekenke do voditeljice. Vendar pa se jih večina strinja, da je bolj kot kaj drugega starleta. S svojo lepoto in seksapilom je nekoč očarala tudi nogometaša Didierja Drogbaja, Christiana Vierija in košarkarja Marka Jarića. Očitajo ji krivdo, da je Jose Mourinho zapustil svojo ženo, vpletena pa naj bi bila tudi v afero s kokainom in prostitucijo. A George se na vse to ni oziral. Zvesto ji je stal ob strani in jo ljubil. Bila sta si tudi edina, da si ne želita otrok. “Nosečnost ni nekaj, o čemer razmišljava, niti ne delava načrtov za novega družinskega člana. Dovolj je, da imam pse,” je govorila Elisabetta.

Sandra Bratuša / Story, fotografije Red Dot

Najbolj brano