Foto: Dunajska polomija Kim Kardashian

Že vrabci na strehah čivkajo, kdo je bila letošnja spremljevalka dunajskega mogotca Richarda Lugnerja (81) na Opernem plesu: Kim Kardashian (33).

Seveda se Kim dogodka ni udeležila brez honorarja: Lugner naj bi za nekaj ur njene družbe odštel zajetnega četrt milijona evrov.

A za svoj denar je "avstrijski Trump", ki si vsako leto za na ples zaželi novo starleto pod roko, dobil bore malo: Kim se je menda obnašala zelo muhasto in zvezdniško in se ni držala dogovorjenega progama: kolikor se je le dalo, se je izmikala medijem in druženje z oboževalci v celoti odpovedala.

Z mamo Kris Jenner, ki je svojo najslavnejšo hčer spremljala na izletu v avstrijski prestolnici (Kim pa je s sabo pripeljala tudi osemmesečno dojenčico North West), sta se tako kar brez razočaranega Lugnerja odpravili na dunajske zrezke in jabolčni zavitek, slednji ju je menda še posebej navdušil.

Zvečer sta kot iz škatlice urejeni dami (Kim je nosila kreacijo iz aktualne kolekcije Ralph Rucci) le prišli na galaples, a takoj je prišlo do prvega škandala: neznanec, po obrazu namazan s črno barvo, je Kim nadlegoval in se pretvarjal, da je Kanye West (s tem slavnim raperjem je starleta zaročena).

Pretresena Kim je morala kljub rasistični žalitvi na plesu zaradi pogodbe z Lugnerjem še nekaj časa ostati, nato pa jo je, čeprav je izrecno napovedala, da na plesu ne misli tudi plesati, neki moški prosil za ples, predlagal je, da bi se z njim zavrtela na komad N**as in Vienna (spet gre za referenco na Kanyeja, ki je s kolegom Jay-Z-jem posnel komad N**as in Paris).

Ta provokacija je bila kaplja čez rob, zato sta Kim in Kris kaj kmalu odvihrali oz Opere. Kim je kasneje povedala še, da je bil Lugner precej nadležen, menda jo je želel celo otipavati in jo vabil "nekam na samo". Zanimivo, z besedo "nadležna" je tudi mogotec opisal svojo gostjo.

Vse zdrahe pa so seveda ujele kamere, ki zvezdnici šova V koraku s Kardashianovimi spremljajo na vsakem koraku.

Foto: Profimedia (posamezno fotografijo povečajte s klikom)

Najbolj brano