“Dvolična je”: Meghan Markle želi ugoditi kralju Charlesu, vsi so bili presenečeni, kaj je oblekla za njegov rojstni dan

25. 11. 2023
“Dvolična je”: Meghan Markle želi ugoditi kralju Charlesu, vsi so bili presenečeni, kaj je oblekla za njegov rojstni dan (foto: Profimedia)
Profimedia

Charles je bil uradno okronan maja letos, vendar se Meghan dogodka ni udeležila.

Vojvodinja susseška Meghan Markle (42) je bila v restavraciji s prijateljico Kelly McKee Zaifen v Montecitu v Kaliforniji na dan, ko je kralj Charles III. praznoval 75. rojstni dan. Svojemu tastu, očetu moža Harryja (39) se je poklonila z detajlom na svoji srajci.

Nosila je broško v obliki maka, ki jo je nosila v čast monarhu Velike Britanije. Paparacem je Meghan takoj padla v oči, zato so jo posneli pri odhodu iz restavracije. Bila je odlično razpoložena in ni snela nasmeha z obraza.

Čeprav odnosi z britanskim dvorom niso najboljši, britanski mediji poročajo, da sta Meghan in Harry vseeno po telefonu čestitala kralju za rojstni dan. Poudarjata, da sta prvič po šestih mesecih oba govorila s Charlesom. Meghan so označili za dvolično osebo, ker se trudi ugoditi kralju, po drugi strani pa ponižuje vse, kar je povezano z monarhijo.

Spomnimo, maja letos je bil Charles uradno okronan, potem ko je umrla njegova mati, kraljica Elizabeta II. Tako je na prestol prišel njen najstarejši sin, ki je na to vlogo čakal najdlje v zgodovini tisočletne monarhije. Ko je Elizabeta postala kraljica, je bil star štiri leta, zato je na prestol čakal kar 70 let, Harry je na kronanje prišel sam, brez Meghan, nazadnje pa je bila v Londonu na pogrebu kraljice Elizabete septembra 2022.

Odnos 'pobegle' kraljeve družine z dvorom se je precej poslabšal, potem ko sta Meghan in Harry podala grde obtožbe proti dvoru, vključno s tistimi o rasizmu. Najprej ju je izprašala gostujoča voditeljica Oprah Winfrey, nato je na Netflixu izšel njun dokumentarec, v katerem sta podala vpogled v vse, kar se jima je dogajalo, nazadnje jima je princ Harry zabodel nož v hrbet z objavo svojih spominov The Spare, v katerih je navedel skrivnosti svoje družine.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Anne Hathaway izzove eleganco z videzom, ki je kot nalašč za zimo: Njen plašč se poda k vsemu

Priporočamo tudi: Navdušila tudi tiste, ki je sploh ne marajo: Meghan Markle v obleki za 2990 dolarjev, ki je oda eleganci

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan