Drew dahnila »da« v Chanelu

Kot smo že pisali, se je minuli konec tedna Drew Barrymore poročila s svojim izbrancem Willom Kopelmanom. Nosila je obleko Chanel, ki jo je posebej zanjo oblikoval Karl Lagerfeld.

Drew je za revijo People povedala, da je bil njen poročni dan popoln, saj so bili prisotni vsi, ki jih imata z ženinom rada.

Par, ki bo kmalu dobil tudi naraščaj, je za objavo uradnih poročnih fotografij izbral ameriški tabloid People.

Obleka, ki jo je nosila Drew, ima plisiran ovratnik, tričetrtinske rokave, izdelana je iz muslina in organce. Okrašena je s tilom in izveznimi rožami na krilu in vlečki. Del kreacije z dodatkom črnega pasu lahko vidite na priloženi naslovnici revije.

Gotovo je na nevestino izbiro obleke vplivalo tudi dejstvo, da je njen novi tast Arie Kopelman nekdanji direktor Chanela. Nosila je tudi Chanelov nakit in dodatke, okrašene z diamanti, v rokah pa je imela preprost šopek iz rožnatih vrtnic. Ženin je nosil obleko Toma Forda.

Lagerfeld ima bogate izkušnje z oblikovanjem oblek za slavne neveste, lani je zasnoval tudi belo obleko v vintidž slogu, ki jo je na svoji poroki nosila Lily Allen. Prav tako kot Drew je bila v času obreda britanska poppevka noseča.

Najbolj brano