Christina Aguilera slepo zaljubljena

Pevka Christina Aguilera je končno tudi javno priznala, da ima novega ljubimca. So se pa ob tem že oglasili posamezniki, ki pevko svarijo pred novim izbrancem.

Christina Aguilera slepo zaljubljena

''Da, v mojem življenju obstaja zelo ljubeč človek,'' je v priljubljenem pogovornem šovu Ellen DeGeneres razkrila 30-letna pevka in mamica Christina Aguilera in pri tem prav ljubko zaredela. Za to je 'kriv' Matthew Rutler. Fant je star 25 let in morda res ni pretirano privlačen, je pa pameten.

Če gre verjeti govoricam, razmerje traja že približno pol leta in ker je ločitev od Jordana Bratmana šele pred kratkim postala uradna, je pevka šele zdaj tudi uradno priznala, da je zaljubljena in srečna.

Ljubezen se je razvnela na snemanju njenega muzikala Burleska, kjer je stala pred kamero, on pa kot asistent produkcijske ekipe za njo. To je bil do danes njegov zadnji posel, saj noče sprejemati novih ponudb iz filmske industrije. Raje namreč potuje po svetu s slavno srčno izbranko. Podobno stanje vlada tudi na področju njegove 'osnovne' zaposlitve – Matthew je kitarist skupine The Nate Mott Band in je iz 'osebnih razlogov' že odpovedal več koncertov.

Biti zaposlen, kot partner Christine Aguilere

Vloga fanta Christine Aguilera glasbeniku, ki so ga do zdaj poznali le ljudje iz njegovega posla, prinaša kar precej udobja. Opravljivi jeziki so takoj preučili spremembe in jih obelodanili po rumenem časopisju. Prej je s tremi prijatelji živel v apartmaju v Newportu, zdaj pa se je preselil na Beverly Hills, v razkošno vilo dive popa. Včasij se je naokrog prevažal v zarjavelem poltovornjaku, zdaj vozi novega mustanga GT, ki mu ga je podarila pevka. Prej so ga videvali v džinsu in majicah, zdaj se oblači le še v obleke priznanih modnih oblikovalcev. Vsega tega si sam ne bi mogel privoščiti, kar potrjujejo tudi besede njegovih prijateljev, ki zatrjujejo, da je povsem brez denarja. ''Toda Matt dobro ve, kaj hoče in kako to dobiti,'' je povedal njegov znanec in dodal: ''Christino le izkorišča!''

Noro zaljubljena

Pevka pa na vse skupaj gleda drugače. Njeni prijatelji zagotavljajo, da ji je Matthew povsem zmešal glavo. Najbrž tudi zato, ker ji ves čas stoji ob strani in ji je v oporo, čeprav v zadnjem času niza predvsem neuspehe. Njen album Bionic se zelo slabo prodaja, muzikal Burleska prav tako ni bil uspešen. Nežnosti in pohvale novega fanta ji zato pridejo še kako prav. ''Zabavam se, sem v zvezi, in to je nekaj, česar dolgo časa nisem imela,'' je izjavila Christina in dodala, da je začela zvezo z Matthewom takoj, ko je vložila zahtevo za ločitev. ''Matthew je posebna oseba. Povezuje naju močno prijateljstvo, on je tip osebe, s katero se lahko dolge ure, vse do jutra, pogovarjaš po telefonu o vsem mogočem,'' je še dodala zvezdnica, ki je po naravi očitno optimistična, saj je prepričana, da se bo nekoč spet poročila: ''Vem, da bom nekega dne lahko znova gojila tako močna čustva do nekoga. Ta ideja nikoli ne umre.'' Menda je Christina v New Yorku že spoznala družino novega izbranca.

Morda pa imajo tisti, ki jo svarijo pred Matthewom, vendarle prav, saj so medije do zdaj v glavnem polnile le neumnosti, ki sta jih počela skupaj. Že januarja sta močno vinjena in predvsem nepovabljena prišla na zabavo za 40. rojstni dan igralca Jeremyja Rennerja. Zaradi razuzdanega obnašanja se je mnogo gostov počutilo neprijetno v njeni družbi, a Christine to ni motilo. Z Matthewom je odšla v eno od sob v hiši, in ko je šel slavljenec preverit, kaj se dogaja, je Christina spala, Matthew pa ji je masiral hrbet. Dober mesec pozneje so ju zaustavili policisti, ki so opazili avto, ki je vijugal po cesti. Njen fant je vozil pod vplivom alkohola, Christina pa je bila po pričevanju mož postave povsem brez orientacije in ni bila sposobna skrbeti zase. Oba so seveda aretirali in ju po plačilu varščine izpustili. Potem pa je sledil še škandal s fotografijami.

Christina je v nekem francoskem hotelu namreč pozabila spominsko kartico svojega fotoaparata in v javnost je kmalu pricurljalo na stotine fotografij, na katerih pevka in njen fant pozirata v postelji in se strastno poljubljata, nekatere pa so bile posnete na dekliščini Nicole Richie v Mehiki. Na slednjih Christina med drugim pije, kadi, pleše na mizi, pozira z golim moškim in simulira oralni seks. Sporne fotke je neznani moški poskušal prodati ameriškemu portalu RadarOnline in trdil, da jih je našel v hotelu, v katerem je bival zaljubljeni parček.


Lea, fotografija RedDot

Najbolj brano