Brez presenečenj: Oprah trdno na Forbesovem prestolu

Na Forbesovem vsakoletnem seznamu 100 najvplivnejših zvezdnikov zopet, kot že nekaj zadnjih let, kraljuje priljubljena voditeljica Oprah Winfrey.

Brez presenečenj: Oprah trdno na Forbesovem prestolu - Foto: Fotografija RedDot, Fotografija promocijsko gradivo, Fotografija Reddot

Oprah, ki v svoji oddaji pomaga ljudem reševati njihove težave, tako finančne kot čustvene, ter gosti največje svetovne zvezde, pomaga otrokom do boljše izobrazbe in lepšega življenja. Na drugem mestu ji sledi svetovno znan čudežni deček golfa, Tiger Woods.

Na tretjem mestu se je znašla druga dobrodelnica, Angelina Jolie, ki z možem, po mnenju mnogih najbolj seksi moškim na zemeljski obli, igralcem Bradom Pittom (10. mesto) pričakuje dvojčka. Bivša gospa Pitt, Jennifer Aniston, pa je pristala na repu druge deseterice.

Takoj pod odrom je pristala sveže poročena pevka in igralka Beyonce Knowles, medtem ko je njen mož, reper in glasbeni producent Jay-Z, tri mesta nižje, kar ju naredi najbolj vpliven zvezdniški par.

Najbolj vroč žogobrc, moški, ki je kriv za žensko ljubezen do nogometa, David Beckham, zaseda 5. mesto. Njegova žena Victoria pa je ostala zunaj liste stotih najvplivnejših.

Med igralci je najvišje Hudičev brivec Johnny Depp, na šestem mestu. Ni kaj, pirat s Karibov je po svojih treh nominacijah zrel tudi za Oskarja.

Mati Harry-ja Potter-ja J.K. Rowling je pristala na repu deseterice, medtem ko je legendarna skupina The Police, katere član je tantrični Sting, mesto višje.

Supermodel, voditeljica in mati treh otrok Heidi Klum zaseda neslavno 78. pozicijo, nekaj mest pred njo pa je, trenutno najbolj vroča igralka na filmskih platnih, seksi kolumnistka Carrie, igralka Sarah Jessica Parker, medtem ko pop kraljica Madonna začenja dvajseterico.

Najbolj brano