Bila je edina, ki ni nosila črne: Vsi govorijo o obleki Melanie Trump na pogrebu nekdanje prve dame ZDA Rosalyn Carter

9. 12. 2023
Bila je edina, ki ni nosila črne: Vsi govorijo o obleki Melanie Trump na pogrebu nekdanje prve dame ZDA Rosalyn Carter (foto: Profimedia)
Profimedia

Melania Trump je bila edina od nekdanjih prvih dam ZDA, ki na pogrebu Rosalyn Carter ni bila oblečena v črno.

Pred dnevi je v 97. letu starosti preminila Rosalyn Carter, nekdanja prva dama Amerike in žena predsednika te države Jimmyja Carterja.

Rosaline in Jimmy imata čudovito ljubezensko zgodbo, na Carterjevem pogrebu pa so se med drugim pojavile tudi druge nekdanje prve dame ZDA, torej žene nekdanjih predsednikov te države.

Čeprav pogrebi niso ravno priložnost za govorjenje o modi, tuji mediji niso mogli mimo videza, ki ga je Melania Trump nosila na tem žalostnem srečanju. Nekdanja žena Donalda Trumpa je bila na bogoslužju v spominski cerkvi Glen v Atlanti, a je bila edina od vseh nekdanjih prvih dam, ki ni nosila črne.

Na pogrebih je običajno nositi črne odtenke, vendar to pravzaprav ni obvezen kodeks oblačenja. Čeprav ni prišla v črnini, Melania sploh ni bila neprimerno oblečena, temveč je preprosto očarala z lepoto in stilom.

Melania se je pojavila v sivem plašču, ki ima poudarek na pasu. Plašč je imel poudarjen del okoli ramen in zelo ozke rokave. Trumpova soproga se je odločila razpustiti svoje lase, družbo pa so ji delale še druge nekdanje prve dame.

Če se spomnite njenih modnih izdaj iz obdobja, ko je bil na oblasti njen mož Donald Trump (2017-2021), potem so kot njeni najljubši kosi oblačil izstopali plašči.

Z njo so se pojavile Michelle Obama, Laura Bush, Hillary Clinton, pa tudi aktualni predsednik Amerike Joe Biden z ženo Jill. Ta red je bil tudi v prvi vrsti na pogrebu, kjer sta bila poleg omenjenih imen še ameriški predsednik Joseph Joe Biden in njegova žena Jill Biden, ki sta se pojavila v črni opravi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oprah Daily (@oprahdaily)

"Draga moja, vsakič, ko sem bil stran od tebe, bi bil vesel, ko bi se vrnil in videl, kako čudovit si. Medtem ko me ni bilo, sem se poskušal prepričati, da je nemogoče, da si tako sladka in lepa. Toda če bi te še enkrat videl, bi se zaljubil vate. Vam je to nepoznano? Meni ne. Adijo, draga. Do jutri" - je na pogrebu povedala Amy Lynn Carter, hči Rosalyn in Jimmyja Carterja.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Zakaj so nekatere ženske videti kot najstnice, druge pa kot njihove matere? 8 nepričakovanih dejavnikov, ki na to vplivajo

Priporočamo tudi: 8 prazničnih dobrot, ki si jih lahko privoščite brez slabe vesti in strahu, da bi v decembru pridobili kakšen kilogram več

Morda vas bo zanimal tudi ta pogovor, ki ga vodi Borut Pahor.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan