Vojvodinja Catherine presenetila v plašču iz Italije

Kraljica Elizabeta II., vojvodinja Cambriška in vojvodinja Cornwallska so na obisk v ugledno londonsko blagovnico Fortnum & Mason prišle barvno usklajene.

Kraljica Elizabeta II. se je z vojvodinjama Camillo in Catherine odpravila po nakupih. No, na uradni obisk v veleblagovnico, kjer so se poklonili 60. obletnici njenega vladanja. Foto: Profimedia

Vse tri predstavnice kraljeve družine so bile oblečene v različne odtenke modre: kraljica je nosila svetlomoder kostim z ujemajočim se klobukom, vojvodinja Camilla mornarsko moder plašč z belima vodoravnima črtama, vojvodinja Catherine pa nebesno moder volnen plašč.

"Vsaj čevlji britanski"

Nič posebnega, vsaj na prvi pogled: je bil pa plašč najmlajše med njimi, nekdanje gospodične Kate Middleton, zdaj vojvodinje Cambriške, v razkoraku s tradicijo, saj je Catherine, ki po navadi pazi na to, da za uradne dolžnosti skoraj brez izjeme nosi britanske znamke, izbrala plašč z etiketo M Missoni, torej kos dostopnejše linije italijanske modne hiše Missoni, ki slovi predvsem po luksuznih pleteninah.

Je pa pomirjujoče dejstvo, da je Kate opravo dopolnila s čevlji britanskega oblikovalca Ruperta Sandersona, hudomušno dodajajo pri Fashion Telegraphu.

Najbolj brano