Ashton Kutcher: Ne obstaja veliko stvari, ki jih ne bi znal

Ne da se ga ustaviti – hollywoodski zvezdnik Ashton Kutcher gradi poslovni imperij. Pri tem spretno uporablja celo svoj imidž lomilca src.

Ashton Kutcher: Ne obstaja veliko stvari, ki jih ne bi znal

Mojster reklame

Na nedavni tiskovni konferenci se je predstavil povsem drugačen Ashton – strastni ‘bradač’ je postal sveže obrit čistun, dolgi lasje so le še preteklost, nova je tudi preča na sredini glave in … Je na desni roki morda nosil poročni prstan, ki ga je vmes že snel s prsta? Ne, to ni bil poročni prstan, kot se je pozneje izkazalo. Kaj pa je z njegovim novim stilom? “To je le za moj šov,” odgovarja 33-letnik.

Ne nazadnje je njegov subtilno spektakularni nastop vreden zlata, saj je z njim poskrbel za dobro reklamo za humoristično serijo Dva moža in pol. Za dobro reklamo pa je poskrbelo tudi njegovo pisanje na Twitterju, namenjeno Lorene Scafaria, 33-letni scenaristki in do danes uradno ‘dobri prijateljici’, o katerem ljudje že vroče diskutirajo. Kutcher je ‘raztrobil’ skupno noč na medmrežju: ‘prva uradna zabava v pižamah z mojo deklico @lorenescafaria.’ Ljubezenska izjava? Ali pa še kako zavedno plasiran stavek, ki bo še dodatno razgrel govorice? Glavno je, da ostaja napeto!

Podjetnik, ki občasno snema filme

Zdaj je Ashton že več milijonov dolarjev vredni internetni mogotec. Skupaj s poslovnima partnerjema Jasonom Goldbergom in Guyem Osearyjem, Madonninim menedžerjem, ki prav tako kot kraljica popa in Ashton prisega na kabalo, ima delež v več kot 40 podjetjih.  Imajo produkcijsko podjetje Katalyst Media in investicijsko družbo A-Grade, s katero financirajo nova IT-podjetja z dobrimi idejami, a le tista, za katera se jim dozdeva, da se v njih splača vlagati. Je eden od prvih zvezdnikov, ki Twitterja ne uporabljajo le zato, da oznanjajo svoje razpoloženje in objavljajo fotografije. Na njem je oglaševal druge spletne strani in začel kmalu podpirati spletne projekte, ki so ga navduševali.

Otročaj, ki se je razvil v moškega

In to velja tudi za Hollywood. Seveda je lahko na podelitvi zlatih globusov predal nagrado. Seveda si ni dovolil prepovedati, da bi pred kamerami in milijonskim občinstvom podal drzno izjavo: “Verjetno najbolj prekleto ljubka stvarca, ki sem jo kdaj videl!” S temi besedami je opisal nominiranko Zooey Deschanel. To, da ga številni obsojajo kot izdajalca ljubezni, pa njegovim visokoletečim ciljem dejansko prav nič ne škoduje.

(Lea)

Najbolj brano