Adam očaral še eno angelsko lepotico, Behati

Adam Levine, pevec zasedbe Maroon 5, se po razhodu z angelčkom perila Victoria's Secret model videva z novim dekletom. Tudi ona je angelček perila Victoria's Secret ...

Behati Prinsloo je obraz aktualne kampanje avstralske znamke kopalk Seafolly.

Manj kot dva meseca po tem, ko ga je javno na čevelj dala 26-letna ruska manekenka Anne Vyalitsyna (uporablja vzdevek kot Anne V), so Adama na Havajih opazili z njeno stanovsko kolegico, 23-letno Behati Prinsloo, lepotico iz Namibije.

Adam nikoli ni zanikal, da ima rad lepe ženske, ga je pa razhod z Anne V, ki ga je pustila kar prek izjave za revijo People, zelo prizadela. Še nekaj mesecev pred koncem njunega dveletnega razmerja sta se skupaj sprehodila po pisti na reviji Victoria's Secret, na kateri je Adam odpel uspešnico Moves like Jagger (videoposnetek z revije si oglejte spodaj).

Tudi Anne V naj ne bi bila dolgo samska, po govoricah sodeč je njen novi fant igralec in glasbenik Jared Leto. Morda pa sta imela le poslovne pogovore, saj bo manekenka naslednje leto ustvarila svojo prvo filmsko vlogo: nastopila bo v petem nadaljevanju akcijske serije Umri pokončno.

Po Fashion Telegraphu


Najbolj brano