To je slovenska pevka s stilom in karizmo, ki se jo občuti na daleč (prepričajte se sami)

Klara je dekle, ki ima tisto nekaj. Prezenco, karizmo, pravo energijo. Klara ima tudi prepoznaven glas, ki nas te decembrske dni boža in poživlja v novem hitu Največ. Ko smo z njo poklepetale, pa nam je bilo popolnoma jasno, zakaj jo je tako lahko oboževati. 

Promocijsko sporočilo, 16. 12. 2020
To je slovenska pevka s stilom in karizmo, ki se jo občuti na daleč (prepričajte se sami) - Foto: PROMO

Širša Slovenija je Klaro spoznala na polfinalnem odru šova Slovenija ima talent, kjer se je predstavila z lastno skladbo Milijon in ena. Besedilo je napisala sama, Raay iz znanega dua Maraaya je napisal glasbo. Marjetka Vovk iz dua je tudi tista, pri kateri se je Klara kot najstnica učila petja, z njima pa sodeluje še danes. Pod njeno najnovejšo pesem Največ se je tako kot avtorica besedila podpisala Marjetka, za glasbo je ponovno poskrbel Raay.

Klara pa ni le pevka s čudovitim glasom, temveč tudi mlada ženska, ki ve, kdo je in kaj hoče od življenja.

Klara, kakšni so bili tvoji pevski začetki, kdaj si prvič javno nastopila in kakšni so bili ob tem občutki?
Začetke imam v zelo lepem spominu. Že takoj sem vedela, da sem našla nekaj, kar me navdihuje in v tem uživam. Javno sem začela nastopati pri 12 letih. Prvi nastopi so bili precej sramežljivi in malenkost nerodni. Spominjam se, da se mi je med petjem kar nekajkrat odvil kabel z mikrofona. No, jaz sem ga normalno pobrala, kabel privila nazaj in nadaljevala nastop. (smeh) Ne glede na vse pa sem na odru vedno uživala. Z vsakim nastopom bolj.

In kaj je danes tvoja največja želja oziroma cilj v tvoji karieri?
Moja največja želja je, da bi lahko čim več ustvarjala in se čim prej vrnila na odre. Pogrešam nastope, stik z občinstvom ter energijo in občutke, ki jih lahko producira le živa glasba. Vedno pravim, da je glasba zdravilo, če jo resnično začutiš.

Klara, kateri pa so tvoji 'must have' lepotni izdelki?
Nega: naravni čistilni gel in bogata vlažilna krema za obraz.

Must have make-up izdelek: maskara in korektor.

Si ženska, ki se rada uredi, tudi če čas preživlja doma?
Ne. Sem ena od tistih, ki večino časa doma preživi v najbolj udobnih oblačilih, ki jih najde v svoji omari. (smeh) Ličil doma na nosim, si pa vsak dan naredim jutranjo in večerno nego obraza. Vse bolj namreč prisegam na naravni videz.

Kje najdeš navdih za modne kombinacije?
Ko se odločam, kaj bom oblekla, je moj navdih trenutno počutje. Oblečem tisto, kar se mi v tistem trenutku zdi najbolj primerno. Modnim trendom seveda sledim, vendar nosim le tiste modne kombinacije, ki sovpadajo z mojim stilom.

Kaj boš oblekla na silvestrovo?
Odvisno od tega, kako bo videti moje letošnje silvestrovo. Zagotovo kakšno lepo, svetlikajočo se obleko, primerno za silvestrsko noč.

Zelo nas zanima tudi, kakšen je tvoj trik za čudovite lase oziroma sijoče kodre. 
Moj trik je, da na lase vedno nanesem izdelke za zaščito las pred toplotno obdelavo, preden se lotim kodranja. Vsak teden svojim lasem privočim tudi dobro hranilno masko.

Klara pa je z decembrom postala tudi obraz in glas nove božične kampanje podjetja Telemach, ki je pesem Največ uporabilo v svojem oglasu. 

»Pri Telemachu sem stranka že kar nekaj let. Še moja soba in moj ukulele sta v barvah Telemacha. (smeh) To je tudi razlog, da v mojem videospotu za pesem Največ prednjači vijoličasta barva. Zelo sem vesela sodelovanja z njimi in tega, da je moja pesem postala naslovna pesem njihove božične kampanje, saj verjamem, da bo to še dodatno pripomoglo k prepoznavnosti in promociji moje nove pesmi.«

Ob Klarini pesmi Največ si božično vzdušje pričarajte še s Telemachovo božično ponudbo vrhunskih naprav po prazničnih cenah. Ne zamudite pa niti 50 % popusta na paket ŠE VEČ ali NAJVEČ za kar 6 mesecev.  

Ob vseh spletnih naročilih naprav pa prejmete še darilo: nepogrešljiv sterilizator za novo napravo in brezplačno dostavo.

Najbolj brano