Foto: Novi svet, iSvet

Med brkljanjem po tehno novostih le še redko naletimo na sladkorček, ki ni narejen za iPhone ali iPad ... In ker Elle vedno pozdravlja domiselnost, se ti pogosto znajdejo tudi v našem izboru.

Daria Werbowy in Prada Phoney by LG 3

Daria Werbowy in Prada Phoney by LG 3

Prada Phoney by LG 3

Prada Phoney by LG 3

iPhone Lens Dial

iPhone Lens Dial

Sony Vaio E

Sony Vaio E

iPhone ovitek

iPhone ovitek

Oblekica za iPad

Oblekica za iPad

Bluetooth slušalka za iPhone

Bluetooth slušalka za iPhone

Prada & LG, tretjič!

Že tretji model Pradinega telefona je ugledal luč v prvih mesecih letošnjega leta. Letošnjo oglasno kampanjo sta prevzela karizmatični Edward Norton in čudovita Daria Werbowy, ki skupaj sporočata, da gre za zmogljiv in oblikovno popoln mobilnik, za katerim se bodo nedvomno obračale glave.

Pomlad 2012

Spomladanske kolekcije so aktualne tudi v svetu tehnologije. Tako je Sony poslal na trg novo serijo barvnih 14-palčnih prenosnikov Vaio E,

ki so nežni na pogled, a pod ohišjem skrivajo precej več, kot potrebuje povprečen uporabnik. Gigant se sicer sooča s finančnimi izgubami, a nas vseeno še vedno navdušuje s svojimi novostmi, sploh za nežnejši spol. Držimo pesti, da bo tako še naprej.

3 v 1

iPhone Lens Dial je poseben nastavek za iPhone, ki se ponaša s tremi steklenimi lečami (širokokotno lečo, fisheyem in telefotom). Med njimi preklapljamo tako, da nastavljeno le zasučemo v drugo smer, in že lahko uporabljamo naslednjo. Odličen in kakovosten pripomoček za vse fotonavdušence.

Za večne mladenke

Za odpiranje slastne oranžade zdaj ne bo več treba cukati za rokav svoje močnejše polovice, temveč boste to storile same, in sicer z ovitkom za iPhone, ki skriva v sebi čisto pravi odpirač. Na voljo so v črni ali beli na strani Openacase.com.

Lepotica

Toplo sezono lahko pozdravimo tudi z novo oblekico za iPad. Na trgu jih je na tisoče, naš pogled pa je ujela sijoča lepotica Michaela Korsa, ročno izdelana iz usnja in z bleščečo vrhnjo zaščitno plastjo. Na voljo je v treh barvah (beli, zlati ali rožnati) na Michaelkors.com.

Stara šola

Še pomnite, kako smo navijale telefonski kabel okoli prsta in ga raztegovale v nedogled, da bi si vendarle lahko privoščile pogovor s prijateljico v zavetju svoje sobe? Kanček vzdušja si zdaj lahko pričarate z modrozobo slušalko za iPhone, ki si jo je zamislil francoski oblikovalec David Turpin. Všečen in moden izdelek, katerega kabel pa raje pustimo pri miru.

Pripravila Polona Pajk,
fotografije Promocijsko gradivo

Najbolj brano