(Ne)resna tehnologija

Zakaj ne bi imeli vezja na salonarjih, iPada v veceju ali porscheja na telefonu? 

(Ne)resna tehnologija - Foto: promocijsko gradivo

Zvok ženskega telesa

Maria von Euler je oblikovalka, ki je v industrijsko oblikovanje vključila proces krojenja in modnega oblikovanja ter s tem način, kako materiali in oblike laskajo obliki ženskega telesa. Tako so nastale slušalke, s katerimi je sodelovala tudi na berlinskem tednu mode. Bright je model, ki leži varno v školjki ušesa, njegove majhne mere in konstrukcija pa omogočajo udobno nošenje. Twine sta mehki slušalki, ki počivata na nekakšnem traku iz svile in šifona, ki se bo udobno ovil okoli glave ter omogočil edinstveno doživljanje zvoka. Pleat je slušalka, ki dopolnjuje strukturo kosti ženskega obraza in s tem dopolnjuje celoten videz. Za vsako urbano gazelo!

Vse v enem

Boomerang je stojalo za tablico iPad, ki bo omogočalo kar najpreprostejšo in priročno uporabo v najbolj pogostih situacijah. Telovadnica, avtomobil, kuhinja ... vse to omogočajo različni nastavki, na katere tablico pripnete z magnetom. Izdelek je delo slovenske ekipe in je prek projekta Kickstarter že nabral dovolj sredstev, da se lahko začne proizvodnja. Bravo!

pad

Vezenje?

Ne. VEZJE  mikročipa? Ja!!

Salonarji Christiana Louboutina so vsekakor manj praktični kot na primer novi iPhone, a se vseeno vidimo v njih. Mala črna, rahlo poudarjene oči, louboutinke in ... Je res treba še kaj dodati?

cevel

Na neimanmarcus.com jih dobite za 1.533 evrov.

Pripravila: Polona Pajk

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri