Mitja Bokun: Vedno v družbi HTC One X

Kot smo že pisali, je slikarski umetnik Mitja Bokun modne revije tretjega Philips Fashion Weeka fotografiral s HTC One X, nato pa fotografije prelil v ilustracije.

Promocijsko sporočilo, 17. 10. 2012
Mitja Bokun: Vedno v družbi HTC One X - Foto: Mitja Bokun

Zdaj lahko preberete še Mitjevo pričevanje o tej izkušnji:

"Prvi dan sem v pomoč pri ilustriranju dobil v roke čudovito elegantno stvarco HTC One X. Na prvi pogled mi je ta pametni telefon takoj prirasel k srcu, saj kljub temu, da sem informatik, vseeno veliko dam na estetsko obliko. Do prve revije sem imel še ravno dovolj časa, da sem telefon usposobil in se navadil rokovanja z njim. Ker sem vešč pri uporabi sistema Android, je bilo delo z njim takoj dokaj enostavno. Takoj sem preizkusil prve klike fotoaparata, ki je resnično vrhunski. Pri sebi sem imel tudi svojega digitalca, vendar sem bil vesel, ker na reviji nisem imel kupa torb in sem lahko vse opravil na mah z eno roko, nekoliko me je le skrbelo, da bom zaradi slabe osvetljenosti v dvorani spet naredil meglene slike. A tokrat sem se motil, fotoaparat je opravil vrhunsko delo in imel sem več kot dovolj fotografskega materiala za ustvarjanje ilustracij. V pomoč mi je bil tudi velik in čist zaslon. HTC One X bo vsekakor moja družba na vseh revijah."

Gotovo bo nad HTC One x navdušena tudi Ana Breška, ki smo jo izžrebali v nagradni igri!


Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri