Foto: Črte in črtice

Nikoli se jih ne naveličamo. Klasika, ki poživi vse, kar ji pride pod roke.

Legenda pravi, da se pod mavrico skriva zaklad. Poletno razposajena brezžična miš M310 znamke Logitech kliče k ustvarjalnosti in pozdravlja barve tudi na delovnem mestu. Pobrskajte po amazon.com ali logitech.com. Cena? Približno 30 ameriških dolarjev. (foto: Promocijsko gradivo)

Legenda pravi, da se pod mavrico skriva zaklad. Poletno razposajena brezžična miš M310 znamke Logitech kliče k ustvarjalnosti in pozdravlja barve tudi na delovnem mestu. Pobrskajte po amazon.com ali logitech.com. Cena? Približno 30 ameriških dolarjev.

Črtasta lepotička Neff prihaja iz sveta skejterjev, zato je odporna proti udarcem, z njo pa lahko brez skrbi tudi zaplavate. (zumiez.com) (foto: Promocijsko gradivo)

Črtasta lepotička Neff prihaja iz sveta skejterjev, zato je odporna proti udarcem, z njo pa lahko brez skrbi tudi zaplavate. (zumiez.com)

Ovitkov za pametne telefone je na spletu nešteto, mi smo izbrali mornarskega z rožnatim spodnjim delom znamke Joules. Lahkoten in sezoni primeren dizajn, ki lahko traja vse do jeseni. Ahhh, pozdravljeno, poletno vzdušje! (joules.com) (foto: Promocijsko gradivo)

Ovitkov za pametne telefone je na spletu nešteto, mi smo izbrali mornarskega z rožnatim spodnjim delom znamke Joules. Lahkoten in sezoni primeren dizajn, ki lahko traja vse do jeseni. Ahhh, pozdravljeno, poletno vzdušje! (joules.com)

Zvok mora biti najprej dober, šele nato tudi moden. A slušalke Sol Republic x Steve Aoki bodo zadovoljile obe želji! Zanje je treba odšteti približno 150 dolarjev. (solrepublic.com) (foto: Promocijsko gradivo)

Zvok mora biti najprej dober, šele nato tudi moden. A slušalke Sol Republic x Steve Aoki bodo zadovoljile obe želji! Zanje je treba odšteti približno 150 dolarjev. (solrepublic.com)

Črtasta je lahko tudi vaša kamera! Pri Lomography so že pred časom zaznali vintidž obsesijo, zato so ponudili zares pestro paleto fotoaparatov po dostopnih cenah in ljubkih dizajnih. Cene kolekcije La Sardina se gibljejo od 50 do 200 evrov. (lomography.com) (foto: Promocijsko gradivo)

Črtasta je lahko tudi vaša kamera! Pri Lomography so že pred časom zaznali vintidž obsesijo, zato so ponudili zares pestro paleto fotoaparatov po dostopnih cenah in ljubkih dizajnih. Cene kolekcije La Sardina se gibljejo od 50 do 200 evrov. (lomography.com)

Še en s poletjem in eleganco navdihnjen dodatek za naše elektrončke. Torba Kate Spade za 15-palčne prenosnike je lahko vaša za približno 130 dolarjev. (equestinternational.com) (foto: Promocijsko gradivo)

Še en s poletjem in eleganco navdihnjen dodatek za naše elektrončke. Torba Kate Spade za 15-palčne prenosnike je lahko vaša za približno 130 dolarjev. (equestinternational.com)

No, pravzaprav gre za polnilnik, ki je lahko tudi zapestnica, ovita okoli vaše roke. Pri znamki Mohzy so se odločili, da bodo estetsko združili s koristnim, in ustvarili živopisne priključke, ki jih ne boste nikoli želeli skriti. Ne verjamete? Klik na mohzy.com! (foto: Promocijsko gradivo)

No, pravzaprav gre za polnilnik, ki je lahko tudi zapestnica, ovita okoli vaše roke. Pri znamki Mohzy so se odločili, da bodo estetsko združili s koristnim, in ustvarili živopisne priključke, ki jih ne boste nikoli želeli skriti. Ne verjamete? Klik na mohzy.com!

Ne tehtajte se vsak dan, to za sproščeno počutje ni priporočljivo. Spremenite koncept uporabe! Stehtajte psa, nov cvetličnik, ročno prtljago, glede teže katere tako tečnarijo nizkocenovni letalski prevozniki. Beurer Happy Stripes dobite tudi na mimovrste.com za približno 35 evrov. (foto: Promocijsko gradivo)

Ne tehtajte se vsak dan, to za sproščeno počutje ni priporočljivo. Spremenite koncept uporabe! Stehtajte psa, nov cvetličnik, ročno prtljago, glede teže katere tako tečnarijo nizkocenovni letalski prevozniki. Beurer Happy Stripes dobite tudi na mimovrste.com za približno 35 evrov.

Pripravila: Polona Pajk
Foto: Promocijsko gradivo (posamezno fotografijo povečajte s klikom)

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri