Center Portoroža z novim 5* hotelom

Portorož - ˝mesto negativnih ionov˝ nadgrajuje svojo ponudbo tudi v zimski sezoni.

Promocijsko sporočilo, 15. 1. 2016
Center Portoroža z novim 5* hotelom

Hoteli LifeClass Portorož so pričeli s prenovo središčnega hotela Slovenija. Gre za popolno obnovo hotela, pri katerem bo ohranjen le kalup zunanjih sten, notranjost in fasada pa dobita v celoti novo vsebino 5* hotela. Investicija, vredna 9 mio EUR, predstavlja največjo investicijo v turizem v slovenski Istri po prenovi hotela Kempinski Palace v letu 2008. Gre za nadaljevanje investicijskega ciklusa hotelov LifeClass v razvoj ˝Mediteranskega anti-ageing resorta˝. Ta temelji na lokalnih naravnih danostih, med katere v prvi vrsti sodi blagodejna klima, izjemno bogata z zdravimi negativnimi ioni.

Portorož leži med dvema solnima poljema, med Strunjanskimi in Sečoveljskimi solinami, kar samo še pridodaja k višji koncentraciji za zdravje ugodnih aerosolov v zraku. V zimskem obdobju, ko se mesta po Evropi in po svetu bojujejo s polucijo in prekomernimi koncentracijami strupenih delcev PM 10, je takšen čist in z blagodejnimi elementi prežet zrak prava rešitev.

Hotel Slovenija bo poslej imel nekaj več kot 140 večjih in udobno opremljenih sob in dve restavraciji. Nov hotel Slovenija 5* bo predvidoma odprl svoja vrata že konec maja 2016. V jeseni pa sledi še popolna prenova bazenskega kompleksa z ogrevano morsko vodo med hoteloma Slovenija in Riviera. S tem bo še pred koncem letošnjega leta ugledal luč nov zimski termalni center. Dodana bo tudi nova notranja povezava, ki bo povezovala prenovljen bazenski kompleks z morsko vodo in nov hotel Slovenija 5* s preostalimi petimi obnovljenimi hoteli LifeClass ter z bazenskim kompleksom termalnega Pramorja, ki je bil obnovljen pred dobrim letom dni.

S kombinacijo 2 sodobnih bazenskih kompleksov z ogrevano morsko vodo ter zdravilnim termomineralnim Pramorjem, celovito ponudbo medicinskega wellness-a ter prenovljenimi hotelskimi kapacitetami 4* in 5* se bo lahko Portorož poslej postavil ob bok najsodobnejšim zimskim termalnim resortom.

Najbolj brano