Če želite shujšati in imeti popolno postavo, poskusite ta fantastičen trik (in v 2 urah spremenite sanje v dosegljiv cilj)

Ne, ne govorimo o čarobni paličici, ki vam bo v pičlih dveh urah pričarala postavo, o kateri sanjate ... 

Lifestyle, 27. 4. 2022
Če želite shujšati in imeti popolno postavo, poskusite ta fantastičen trik (in v 2 urah spremenite sanje v dosegljiv cilj) - Foto: Promocijsko gradivo, Profimedia

V mislih imamo novo psihološko orodje v obliki namizne igre Od sanj do cilja, ki ga je s svojo ekipo razvila in minuli torek širši javnosti predstavila Sara Isakovič, psihologinja in dobitnica srebrne olimpijske medalje.

Sara močno verjame, da lahko s pravilnim postavljanjem ciljev občutno povečamo verjetnost za uresničitev čisto vseh svojih želja in zaživimo polnejše življenje.

"Ker bi rada, da bi se vsi naučili pravilnega postavljanja ciljev, sem iskala način, ki bi širši množici na zanimiv in razumljiv način predstavil najpomembnejše tehnike za uspešno doseganje ciljev," nam pove Sara.

Tukaj je Od Sanj do Cilja - psihološko orodje za uresničevanje sanj v obliki zabavne namizne igre!

Z znanstveno podprtimi procesi nas vodi in nam pomaga, da ustvarimo svojo prihodnost in zaživimo srečnejše in polnejše življenje - in ja, tudi izgubimo tiste odvečne kilogramčke, ki nam kravžljajo živčke in nas spravljajo v slabo voljo.

"Verjamem, da bi vsem nam že to, da ugotovimo česa si iskreno želimo, dalo večji smisel in nam močno izboljšalo kvaliteto življenja. Tudi če cilja ne dosežemo. Že to, da ga imamo, osmisli naše življenje in poveča motivacijo, kar posledično zviša kvaliteto našega življenja," pojasnjuje vedno pozitivno naravnana Sara Isakovič.

Igra vas bo popeljala na popotovanje po deželi, v kateri vsaka pokrajina predstavlja eno pomembno področje za postavljanje in doseganje osebnih ciljev ...

V približno dveh urah boste korak za korakom v celoti razvili svoj akcijski načrt in močne psihološke prijeme, s pomočjo katerih boste ostali motivirani in samozavestni pri uresničevanju svojega cilja.

Skozi igro boste na zabaven način pridobili znanje o optimalnem zastavljanju ciljev in se naučili, kako celoten proces dojemajo naši možgani.

Dobro začrtana vizija, majhni izvedljivi koraki in razvoj močne volje so vse, kar potrebujete za uspeh.

Več o Sari, njeni zgodbi in namizni igri Od sanj do cilja si lahko preberete na spletni stran odsanjdocilja.com, svoj izvod pa naročite TUKAJ.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Isakovic (@sara3ice)

Fotografije: profimedia in promocijsko gradivo

Najbolj brano