Čas obdarovanj se bliža! Kako izbrati pravo darilo?

Naj bo lično in ne pozabite na nasmeh! Preberite še spodnjih 5 odličnih namigov za izbor pravega darila za najbljižje.

Lifestyle, 24. 11. 2016

Darila

1. Naj bo osebno

Darilo s pomembnim datumom, pomenljivim sporočilom ali monogramom. Izberite darilo, ki bo cenjeno še vrsto let, na primer nakit ali manšetni gumbi.

2. Naj bo posebno

Zavijte darilo v lep darilni papir, nadišavite ga, uporabite veliko pentljo, izberite pravo čestitko, skrijte darilo na posebno mesto in pustite namige, kako ga najti.

3. Nasmejte osebo, ki jo obdarujete

Darilo, ki pokaže vašo duhovitost, bo vedno sprejeto z nasmehom. Pomislite na smešne citate, zanimive slogane na majicah ali zabavne izdelke, ki jih najdete v trgovinah s konceptom. In ne pozabite na hudomušno voščičnico.

4. Brskajte

Pozanimajte se, ali ima oseba, ki jo obdarujete, skrivni seznam želja ali polno spletno košarico, ki čaka, da se izprazni, in je lahko dostavljena kot darilo. Tako ne boste nikoli zgrešili.

5. Za tiste, ki imajo vse ...

Darilo, ki ponuja raznolikost in novosti, se vedno obnese. Podarite darilni set, o katerem ste prepričani, da bi bil sprejet z odobravanjem. Včasih se izkaže, da je to zmagovalno darilo.

Pripravila Manca Pogačar

Preberite še: Top pižame, skaterimi lahko razveselite najdražje s prazničnim darilom in To je odlična ideja, kako pripraviti zimski piknik!

Priporočamo tudi: Top ideja za adventni venček, ki ga narediš v manj kot 1 minuti!

Najbolj brano