Aprilski Kurzschluss: V Ljubljano prihajajo Luciano, Marija Šerifović ter Miligram

 V jeziku lanskoletnih elektronskih epopej in live nastopov glasbenih titanov Kurzschluss napoveduje tudi začetek letošnjega Kurzschluss rajanja.

Kurzschluss

V Ljubljano 14. aprila prihaja resnična ikona tech house glasbe Luciano (DJ)! Švicarski virtuoz elektronske glasbe je headliner megalomanskih glasbenih festivalov po vsem svetu in dobitnik petih DJ Award nagrad.

Lucianu se bodo 15. aprila na Kurzschluss Live večeru pridružili še Marija Šerifović in zasedba Miligram.

Spremljajte #Kurzschluss na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Youtube, Snapchat.

Vstopnice so že na voljo na prodajnih mestih Eventim.si.

14. april // Luciano // Tech House

Luciano je v Švici rojeni novodobni nomad. Njegovi začetki glasbene kariere segajo v Čile, kjer v rani mladosti začel eksperimentirati z elektronskimi bobni.

Kot navdušenec nad Detroitskima legendama Juanom Atkinsonom in Derrickom Mayem je elektronsko glasbo prenesel v prestolnico svoje južnoameriške domovine.

Na njegove zvoke so se med prvimi odzvali v španski Ibizi, ki je bila njegova odskočna deska v svet.

Sledila so vabila na največje glasbene festivale in ekskluzivne booiler roome. Luciano svoje privržence vseskozi nagrajuje odspejsanimi seti, singli in studijskimi albumi. Sledite Lucianu na družbenih omrežjih Facebook, Soundcloud ter na njegovi spletni strani.  

15. april // Marija Šerifović, Miligram // Balkan 

Kurzschluss Live večer z zmagovalko evropske popevke Eurovision 2007 Marijo Šerifović odpira okno v svet glasbenih balad, pristnih čustev ter izjemne odrske prisotnosti.

Marija Šerifović v Ljubljano prihaja prvič in s svojo karizmo ter izdelanim odrskim nastopom napoveduje zapomljiv Balkan večer.

Beograjčanki se na odru Kurzschlussa pridružuje prav tako beograjska zasedba Miligram.

Milijoni ogledov glasbenih nastopov na družbenem omrežju Youtube, številne turneje po evropskih festivalih in drugje po svetu pripovedujejo o pronicljivih besedilih, nalezljivih ritmih in resno zabavnem balkanskem karakterju zasedbe.

Po lanskoletnem premiernem večeru Balkan glasbe s Halidom Bešlićem in Harisom Džinovićem Kurzschluss Live napoveduje novi nori večer presežkov. 

Fotografije: promocijsko gradivo

Najbolj brano