6 modnih in lepotnih nasvetov za festivale, ki smo se jih naučili na letošnjem Szigetu!

Ste se tudi vi avgusta znašli v prestolnici naših severovzhodnih sosedov?

Lifestyle, 18. 8. 2019
6 modnih in lepotnih nasvetov za festivale, ki smo se jih naučili na letošnjem Szigetu! - Foto: Rockstar Photographers

Tokratni Sziget je na največji otok v Budimpešti privabil več kot 530.000 ljudi iz preko 100 držav.

Letošnja izdaja petega največjega festivala na svetu je obiskovalce tokrat navdušila z več kot 1000 nastopajočimi, med drugim so jih zabavala tudi velika imena kot so Ed Sheeran, Foo Fighters, Post Malone, Florence + the Machine in Macklemore.

In ker so festivalske okoliščine vedno velika preizkušnja in priložnost za modne navdušenke, je tu par nasvetov, ki smo se jih naučili na Szigetu 2019!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Abram (@anabram_) on

1. Pakirajte pametno!

Tudi če je vremenska napoved sanjska in kaže, da cel teden ne bo niti enega oblačka, vzemite s seboj vsaj par toplih oblačil in kaj vodoodpornega. Temperature se lahko ponoči krepko spustijo, mraz se pa najbolj občuti ravno v šotoru. Pogost pojav so tudi poletne nevihte, ki lahko prav tako hitro ohladijo okolico, vam pa prinesejo nepotreben prehlad.

2. Previdno z izbiro čevljev ...

Bo vreme suho? Bo dež? Je ta par dovolj udoben? Boste lahko v tem plesali? Bodo zdržali, če vaš neštetokrat pohodijo? Ker so festivali na prostem, je obutev neizmerno pomemben faktor za dobro počutje. Zato vložite dovolj časa v izbiro čevljev – a hkrati imejte v mislih, da bodo na koncu verjetno pošteno umazani, morda celo uničeni. In še nasvet: nujno vzemite japonke. Hvaležni nam boste. 

3. ... in torbice

Praktično, praktično, praktično. Ponavljajte si to mantro, ko boste izbirali modni dodatek, ki vas bo spremljal na koncertih. Lahko je to torbica, nahrbtnik ali torbica za okoli pasu, ampak pomembno je, da je dovolj veliko za vse stvari, ki jih morate nujno imeti vedno s seboj: osebni dokument, telefon, vodo, denar ali kreditno kartico, morda celo powerbank, kakšno šminko in podobno. Hkrati pa mora vaša izbira biti tudi dovolj majhna, da vas ne bo motila, ko boste skakali na koncertih in prepevali vaše najljubše pesmi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FASHION | BEAUTY | TRAVEL (@sellyssecrets) on

4. Ne omejujte se

Festivali so odlična priložnost, da eksperimentirate z vašim videzom, saj običajna pravila oblačenja tam ne veljajo. Privlečite na plano vse kose, ki se vam sicer ponavadi zdijo preveč vpadljivi ali izzivalni in jih poskusite vključiti v svoj nabor videzov. Pustite domišljiji prosto pot!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Gajic (@gajic_jelena) on

5. Dodatki, dodatki, dodatki

Ker je prostor v šotoru omejen, je dobro s seboj prinesti samo tisto, kar res potrebujemo. Modni dodatki so odličen način, da osvežimo ali nadgradimo naš videz, in ne zasedejo veliko prostora v naši prtljagi. Zato je dobro, da o njih razmislite že doma, ko se pripravljate na festival. Tudi tu je možnosti ogromno: uhani, prstani, rutke, bleščice, začasni tatuji, špangice, verižice, telesni nakit, pasovi, klobuki, torbice ... Pogumno!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yuval cohen harounoff (yaca) (@yuval.cohen.harounoff) on

6. Ne pozabite na vodo

Festivali so huda preizkušnja za naše telo. Kombinacija vročine, prahu, nenehnega nošenja ličil, alkohola in premalo spanca lahko našo kožo izsuši in jo močno vrže iz tira, zato je ključno, da imate s seboj vedno polno plastenko vode. Tudi za to nam boste hvaležni.

Fotografije: Instagram, Rockstar Photographers 

Najbolj brano