6 knjižnih novosti za tople spomladanske dni - tudi podarjamo!

V knjigarnah vas že čakajo nove lahkotne knjižnih novosti. Preverite, katere, in nas pozorno spremljajte na naši facebook strani, saj tam te knjige tudi podarjamo. 

Pregrešna v satenu (foto: Felix)

Pregrešna v satenu

Gospodar življenja (foto: Felix)

Gospodar življenja

Strastni kitarist (foto: Felix)

Strastni kitarist

Točka rešitve (foto: Felix)

Točka rešitve

Pobesnela igra (foto: Felix)

Pobesnela igra

Usodne sanje (foto: Felix)

Usodne sanje

Lahko bi se reklo, da so se skupaj s prebujajočo se naravo nova branja prav simpatično poparčkala. Na policah Felixovih knjigarn nas bodo namreč pričakale naslednje žanrske dvojice ...

Razburljivi kriminalki

TOČKA REŠITVE, Sophie Hannah

Začelo se je z razmerjem ... in končalo z umorom.

Sally je z možem gledala poročila, ko je zaslišala ime, ki naj ji ne bi bilo znano: Mark Bretherick.

Lani bi morala na službeno pot, ki pa je bila v zadnjem trenutku odpovedana. Možu tega ni povedala, saj si je neskončno želela oddiha. Bila je sita napetosti v službi, dveh majhnih otrok, ki ju je napadala trma in sta jo želela samo zase, ter neobčutljivega moža. Zato je vzela dopust in se odpravila na skrivne počitnice. Hotela je samo malo miru in časa zase – a to se ni uresničilo. Spoznala je namreč moškega. Marka Brethericka. Izvedela je, kje živi, kaj dela, da ima ženo Geraldine in hčerko Lucy. A moškega, ki so ga kazali pri poročilih, Sally še nikoli ni videla. Geraldine in Lucy Bretherick pa sta bili mrtvi ...

POBESNELA IGRA, Sebastian Fitzek

Ta dan bi moral biti njen zadnji.

Kriminalistična psihologinja Ira Samin skrbno pripravi svoj samomor, saj smrt hčerke preveč bremeni njeno vest. Toda potem jo pokličejo na radijsko postajo, kjer se odvija surova drama s talci: neki psihopat med oddajo v živo kliče naključne ljudi. Če se ne oglasijo z določenim geslom, ustreli talca. Moški zahteva, naj v studio pripeljejo njegovo zaročenko. Vendar je ta mrtva. Ira začne z navidezno brezupnimi pogajanji, ki jih poslušajo milijoni ljudi ...

Fantastična psihološka srhljivka je drugi kriminalni roman nemškega pisatelja Sebastiana Fitzeka, ki je prodal več kot 8 milijonov knjig, njegova dela pa so prevedena v več kot 25 jezikov.

Dva nova ženska romana

USODNE SANJE, Kristin Harmel

Srce parajoča zgodba, ki se sprašuje, kaj je potrebno, da živimo dalje in obenem ne pozabimo na preteklost.

Kate Waithman ni pričakovala, da bo po moževi nenadni smrti našla še eno ljubezen svojega življenja. Toda dvajset let po tragičnem dogodku načrtuje drugi sprehod do oltarja s povsem prijetnim človekom. Zakaj torej ni bolj navdušena?

Sprva pomanjkanje spanja pripiše stresu. Ko pa v sanjah ponovno srečuje Patricka, pokojnega moža, se začne spraševati, ali je res pripravljena na novi korak. Ji skuša Patrick kaj povedati? Med mučnim vijuganjem med sanjami in resničnostjo mora Kate razvozlati moževo skrito sporočilo. Pot jo vodi na tečaj znakovnega jezika in v svet newyorškega rejniškega sistema. Tam jo življenje nagradi, kot si niti zamisliti ni mogla.

Avtorica mednarodne uspešnice Dokler bodo zvezde na nebu, ki so jo v reviji Marie Claire izbrali za eno najboljših knjig poletja 2012, je postregla z očarljivim romanom, v katerem opisuje, kako preboleti preteklost, ko nas spomini še vedno držijo v primežu.

PREGREŠNA V SATENU, Madeline Hunter

Morala bi se podati na pot razuzdanega predajanja, toda spoznala je, kaj pomeni strast v resnični ljubezni.

Celia, hči znamenite londonske kurtizane, je bila izšolana v umetnosti mesenih užitkov. Zdi se, da ji je usojeno slediti stopinjam svoje matere. Toda Celia pobegne in se zateče k prijateljicam, daleč od razuzdanih krogov družbe.

Njenega mirnega življenja je konec, ko ji umre mati. Celia podeduje njeno premoženje, vključno z velikimi dolgovi in majhno hišo v mestu. Podeduje tudi Jonathana Albrightona, skrivnostnega gospoda, najemnika v materini hiši ... Človeka, za katerega Celia kmalu prizna, da se ji ga ne mudi izseliti iz hiše, glede na to, kako prijetno in vznemirljivo deluje nanjo njegova prisotnost. Zlovešče lepi Jonathan, ki slovi kot nevaren, ima razloge za to, da se zadržuje blizu Celie, saj tajno preiskuje skrivnostno početje njene matere. A dolgovi se kopičijo in ogrozijo vse, za kar je Celia upala, da si bo ustvarila. Tako je prisiljena razmisliti, ali bi sprejela škandalozni poklic, za katerega so jo pripravljali. Toda zdaj želi svoje erotično usposabljanje uporabiti le pri enem moškem.

Nova erotična romana 

GOSPODAR ŽIVLJENJA, Maya Banks

Chessy in Tate sta že nekaj let poročena. Na začetku je bilo njuno razmerje vse, kar si je želela. Strastno. Divje. Podarila mu je svojo pokornost in Tate je prijazno cenil njen dar, ob čemer se je počutila varno. Zadovoljno. Zaželeno. Nadvse ljubljeno. Minila so leta in Tate je postal vse bolj osredotočen na to, da uspe v svojem poslu, Chessy pa je medtem postavljena na stranski tir. Zaradi nekoč srečnega zakona je Chessy vse bolj nesrečna in zave se, da se bo moralo nekaj spremeniti, ali pa bo vsega konec.

Tate ljubi svojo ženo. Od nekdaj. Njegova prioriteta je že od nekdaj bila, da jo preskrbi. A zadnje čase je videti nesrečna in on je zaskrbljen. Zaskrbljen toliko, da organizira skupno noč, za katero upa, da bo znova prižgala ogenj, ki je nekoč gorel med njima.

A službeni klic ob napačnem času ogrozi vse. Chessyjino varnost, njegovo zbranost, ženino zaupanje vanj kot njenega moža – moškega, ki se je zaklel, da jo bo ljubil in ščitil. Uničen od spoznanja, da jo bo izgubil – jo je že izgubil – začne bitko svojega življenja. Naredil bo vse, kar je treba, da jo dobi nazaj, da ji pokaže, da ni nič pomembnejšega od njene ljubezni. In če mu bo dala novo priložnost, da se ji dokaže, ji bo dal vse. Vse. In še več: sebe in svojo večno ljubezen.

STRASTNI KITARIST, Kylie Scott

Rok zvezdniki – zapeljivi, vroči in slavni ... njihova srca pa ogreje le prava ljubezen.

Ko se je zbudila v Las Vegasu, tega ni pričakovala. Evelyn Thomas je imela velike načrte za praznovanje svojega enaindvajsetega rojstnega dne v Las Vegasu. Velikanske načrte. Vsekakor pa se ni nameravala zbuditi na kopalničnih tleh s kot kuga hudim mačkom, z izredno privlačnim, napol golim in tetoviranim moškim ter ogromnim diamantom na prstu, ki bi se ga marsikdo ustrašil. Ko bi se le spomnila, kako se je to zgodilo.

V knjigi Kylie Scott je gotovo eno: poroka z najbolj vročo rok zvezdo na svetu je precej zapletena in divja reč.

Ne spreglejte!

Novosti bomo tudi podarjali!

Ker so prav vse knjižne novosti priromale tudi v naše uredništvo, vas bomo v naslednjih dneh in tednih razveseljevali na naši facebook strani Elle.si, kjer bomo te knjižne novosti tudi podarjali. Spremljajte nas!

Najbolj brano