5 razlogov, zakaj je Summer Affair marmelada za sončenje vaša najboljša pot do lepe zagorelosti

Zagorela polt je skorajda nepogrešljiv del poletnega modnega sloga, tudi zato, ker se ji ob tako bogatem naboru sončnih dni niti ne moremo ogniti. Da pa bi to porjavelost dosegli na čim bolj učinkovit način in jo potem obdržali še kaj dlje kot tista dva tedna po dopustu, potrebujemo pravi pripomoček. Našli smo ga v Summer Affair marmeladi za sončenje – naši novi najboljši prijateljici na plaži. Zakaj? Razlogov je več. 

Promocijsko sporočilo, 21. 7. 2022
5 razlogov, zakaj je Summer Affair marmelada za sončenje vaša najboljša pot do lepe zagorelosti - Foto: Afrodita

Učinkoviteje do naravne zagorelosti

Summer Affair marmelada iz programa Afrodita Professional ima predvsem eno pomembno nalogo – da čim bolj učinkovito ustvari privlačno naravno zagorelost. In to nalogo opravlja z odliko. Nudi namreč kar 44-odstotno povečano intenzivnost porjavitve, kar posledično pomeni, da je naravna zagorelost po koncu dopusta veliko bolj obstojna.

Afrodita

Kurjenje maščob med sončenjem

Summer Affair marmelada je res prav posebna poletna potrebščina, saj obenem aktivno pripomore k oblikovanju postave, poskrbi za čvrsto in bolj napeto kožo, posledično pa pomaga zmanjšati opaznost celulita. Tako sončenje nenadoma ni več le pridobivanje lepe zagorelosti, ampak tudi spodbujanje telesa k topljenju maščobnih blazinic s pomočjo aktivnih sestavin v marmeladi. 

Nič dodatnega segrevanja

Takoj, ko govorimo o topljenju maščobnih blazinic, hitro pomislimo, da aktivne sestavine morda dodatno segrevajo telo – a brez skrbi, Summer Affair marmelada ne deluje z grelnim učnikom, tako da vas bo prijetno grelo samo sonce. 

Afrodita

Kopalke so varne pred madeži

Summer Affair marmelada ima zelo lahkotno kremno strukturo in na koži ne pusti občutka mastnosti in lepljivosti. Tako bodo tudi vaše najlepše in najbolj delikatne kopalke varne pred neprijetnimi madeži, sončenje pa zato še toliko bolj brezskrbno.

Vključuje zaščito SPF 10

Čeprav je Summer Affair marmelada za sončenje primarno namenjena povečevanju intenzivnosti porjavitve, vseeno nudi tudi zaščito pred UVA in UVB žarki. K sončenju moramo vedno pristopiti po pameti in ga odmerjati v majhnih količinah – zato bo marmelada poskrbela, da bo tistih nekaj minut nastavljanja sončnim žarkom čim bolj učinkovitih, a obenem še vedno varnih.

Izdelki SUMMER AFFAIR so ekskluzivno na voljo v spletni prodajalni in fizičnih prodajalnah Kozmetike Afrodita (Rogaška Slatina in Ljubljana).

*
Afrodita Beauty center & shop Ljubljana (Kongresni trg 15),
* Afrodita Beauty center & shop Rogaška Slatina (Celjska cesta 6 - Hotel Slatina ter Zdraviliški trg 10),
* Prodajalna Kozmetike Afrodita - sedež podjetja (Kidričeva 54, Rogaška Slatina),
* Spletna trgovina Kozmetike Afrodita: webshop.afroditacosmetics.com

Najbolj brano