4 stvari, ki jih jeseni nujno potrebujete v večjem pakiranju

Pogosto se zgodi, da zaloge zmanjka pa čeprav še tako tako skrbimo, da jo redno dopolnjujemo. A to ni edini razlog, zakaj je nekatere stvari dobro imeti na zalogi. Z večjimi pakiranji razmišljamo trajnostno in skrbimo za naš planet, saj namesto dveh tako lahko porabimo le eno embalažo. Od kave do mila - tukaj je nekaj izdelkov, ki jih je predvsem s pričetkom jeseni dobro kupiti v večjih pakiranjih.

Promocijsko sporočilo, 30. 9. 2021
4 stvari, ki jih jeseni nujno potrebujete v večjem pakiranju - Foto: Promocijski material
Žarnice

Krajši dnevi in daljše noči so poleg barvitega listja in svežih večerov prvi znanilec jeseni. Če niste radi v temi, boste potrebovali rezervne žarnice, ko svetilka izgori, saj se to ponavadi zgodi ravno na najmanj pričakovan trenutek. Žarnice je dobro imeti v embalaži, ki vsebuje vsaj tri žarnice. Ko embalaža ostane prazna pa si le pustite ob njej kakšno svečo in vžigalnik.

Kava

Barcaffè je ponovno poskrbel za inovativno rešitev za vse tiste, ki imajo radi kavo pripravljeno v manj kot eni minuti. Turška kava Black’n’Easy je na voljo v 160-gramski embalaži, kava se lahko dozira na žličko. Tako imenovana embalaža Big Pack zadostuje za 20 jutranjih kav, kar bo s pričetkom študija polepšalo dan marsikateremu študentu.

Vitamini

Z jesenjo prihaja tudi obdobje, ko se prehladov otepamo težje kot sicer. Dobra zaloga vitaminov od vitamina C, cinka, magnezija, D vitamina in kalcija pomaga hitreje okrevati in izboljšati počutje, ko to ni najbolje. Ker jih pogosto jemljemo vsak dan, priporočamo nabavo vitaminov v večjih pakiranjih, saj je to pogosto tudi cenovno ugodneje.

Milo

Milo velja za enega izmed najhujših sovražnikov virusov. Razmišljajmo trajnostno, izberimo večja pakiranja in dolivajmo tekoče milo v stekleničke. Najbolje je imeti že pripravljene stekleničke pod umivalnikom, da lahko iz enega večjega pakiranja napolnimo več stekleničk.

Najbolj brano