Kaj vam priporočamo za nepozaben večer z Netflixom in prijateljicami?

Vse smo dolgo hrepenele po druženju s prijateljicami, ki ne bo podrejeno omejitvam in ukrepom. Zato zdaj sploh ne omahujte več in organizirajte večer, poln klepeta, smeha ter dobre hrane in pijače.

Promocijsko sporočilo, 7. 3. 2022
Kaj vam priporočamo za nepozaben večer z Netflixom in prijateljicami? - Foto: PROFIMEDIA, Telemach

Povabite prijateljice na večer z Netflixom, ki ga ne boste kar tako pozabile. Na njem ne boste le maratonsko gledale izbrane serije, ampak poskrbite, da se bo na koncu (ali vmes) razvnela tudi dobra debata. Ob tem seveda ne smeta manjkati dobra hrana in pijača.

1. Mini prigrizki v nekaj minutah

Prigrizki, narejeni iz tortilje, vam ne bodo vzeli veliko časa, vanje pa lahko dodate vse mogoče različne sestavine, ki jih obožujejo vaše prijateljice. Odlični so, ker so slastni, in tudi zato, ker jih je preprosto jesti z roko. Ideje in namige seveda najdete na internetu.

2. Izberite pravo serijo na Netflixu

Sami najbolje poznate svojo družbo in boste znali tudi najbolje izbrati serijo, vseeno pa bodite pri izbiri malo pozorni na to, da vam bo tema dala resnično dobro iztočnico za pogovor. Debata, ki se lahko razvije ob gledanju ali po njem, je tista, ki bo vaš večer naredila poseben. Priporočamo vam dramo Inventing Anna.

3. Poskrbite za hitri internet

Seveda si na tako sproščen večer najmanj želite, da bi karkoli prekinilo vaše druženje. Bog ne daj, da bi vam na primer nagajal internet in zmotil vaše užitke ob gledanju. Medtem ko z zadrževanim dihom čakate naslednji del, so kakršnekoli motnje zelo moteče in lahko celo uničijo razpoloženje.

Že veste, da sta Telemachovo omrežje 5G in fiksno omrežje najhitrejši v državi? To je bilo na podlagi meritev uporabnikov uradno potrjeno s pomočjo aplikacije Ookla Speedtest®.

Preizkus so z aplikacijo opravili med 1. julijem in 31. decembrom 2021, ko so Telemachovi uporabniki omrežje testirali v resničnem okolju in na lastnih napravah, kar seveda daje najboljši vpogled v njihovo uporabniško izkušnjo.

Telemach je dobil nagradi Speedtest, ki jih podeljuje podjetje Ookla, za najhitrejše omrežje 5G in fiksno omrežje v Sloveniji.

SODELUJTE V NAGRADNI IGRI, v kateri podarjamo TELEFON Samsung Galaxy S22! Vse, kar morate storiti, je sestaviti enostaven PUZZLE!

Najbolj brano