10 ženstvenih lastnosti, ki so moškim še posebej všeč!

Videz nikakor ni vse. Preverite, ali imate lastnosti, ki jih moški pri ženskah še posebej cenijo. 

Lifestyle, 25. 5. 2018
10 ženstvenih lastnosti, ki so moškim še posebej všeč! - Foto: Unsplash.com/Frank Marino

1. Iskrena ljubezen

Pred drugimi se bo gotovo de­lal, da je pravi 'ženskar' in da ga romantika sploh ne gane, a hkrati se bo stopil od sreče, če mu bo partnerica rekla, pokazala in dala čutiti, da ga ljubi. Takrat se mu bo njegovo življenje zazdelo zares vredno.

2. Plesna milina

Nežno pozibavanje bokov, gibko vrtenje, tekoči gibi, zraven pa še zapeljiv pogled naravnost v oči. Čutna milina ženske, ki se prepusti ritmu glasbe, vzbudi njegovo občudovanje in da krila njegovi domišljiji …

3. Pohvala

Naj bo moški ali ženska – vsak človek zacveti ob komplimentih. Zanj bo še posebej pomembno, če bo ženska izčrpno pohvalila njegove dosežke. Kajti to je to, za kar se bojujejo vsi moški – za žensko priznanje.

4. Gole noge

Skoraj ni moškega, ki bi razumel razliko med natikači in sandalami, toda prav vsi imajo radi pogled na gola stopala v odprtih čevljih. Mogoče zato, ker jih fascinira, kako lahko nekdo s tako nežnimi stopali tako trdno stoji na svojih nogah?

5. Dobri prijatelji

Kratko elektronsko pismo z lepimi željami, klic, s katerim povprašamo, kako so, spontano povabilo – negovanje prijateljstev je večinoma ženska zadeva. Moškim se zdi, da ženske to počnejo s tako presenetljivo lahkostjo. Čeprav izrečejo to zelo malokrat, a prav zaradi te sposobnosti nas imajo moški tako radi.

6. Nežna tolažba

V službi gre vse narobe ali pa se je na novem avtu pojavila ta grozna praska. Komajda kaj bolj razveseli moško srce kot ženska, ki ga objame in ga tolaži. Razumevanje – namesto nasvetov ali celo očitkov!

7. Seksi videz

Neki moški lahko ob pogledu na čvrsto zadnjico popolnoma odreveni. Spet drugi potrebuje kar precej samoobvladovanja, da odvrne pogled od dekolteja. Tretji pa je čisto nor na dolge noge. Dejstvo je, da moški ljubijo žensko telo z vsemi drobnimi odtenki.

8. Prisrčen nasmeh

Zganjaj norčije, pozabi na vse okoli sebe, pusti prosto pot hormonom sreče – 50 odstotkom moških je smeh v partnerski zvezi celo pomembnejši od seksa.

9. Nasladni užitki

Velika kepica sladoleda, cela gora špagetov z obilo omake ali pa sočen, na žaru spečen zrezek – moški prav uživajo, ko gledajo, kako ženske uživajo v dobrotah, ki jih ponuja življenje in jedo, kar jim srce poželi. To je nekaj tako čutnega!

10. Posebne vezi

Sposobnost dajanja življenja, povezanost med materjo in otrokom, iskrena nežnost – ta čudež se moških dotakne v njihovi najgloblji notranjosti in jih naredi čisto mehke.

Vir: Cosmopolitan.si

Fotografije: Unsplash.com/Frank Marino

Preberite še: Triki, ki jim bomo sledile pri enobarvnih stajlingih

Priporočamo tudi: Meghan Markle in princ Harry: Prve fotografije po sobotni poroki!

Najbolj brano