Ta krema je osvojila že na tisoče Slovenk (in mi vemo, zakaj)

Gotovo ste že slišali za kremo Lux-Factor 4D Hyaluron, na katero prisegajo tudi Natalija Verboten, Vesna Jankovič, Danica Lovenjak in številne druge znane Slovenke … A kaj je pri tej kremi tako posebnega, da je v rekordnem času osvojila več kot 20 tisoč Slovenk?

Promocijsko sporočilo, 16. 5. 2019
Ta krema je osvojila že na tisoče Slovenk (in mi vemo, zakaj)

1 DEJANSKO DELUJE

Intenzivna pomlajevalna krema Lux-Factor 4D Hyaluron z rezultati postreže že po 2 tednih uporabe, kar pomeni, da vašo kožo naredi bolj čvrsto in napeto, prav tako pa učinkovito gladi gube in izrazne črte, ki se pri ženskah začnejo pojavljati okrog 30. leta starosti.

2 VSEBUJE KAKOVOSTNO HIALURONSKO KISLINO

Krema proti gubicam Lux-Factor vsebuje izredno kakovostno hialuronsko kislino evropskega porekla, ki lahko nase veže velike količine vode in posledično kožo navlaži ter učvrsti bolj kot katerakoli druga sestavina. Hialuronska kislina z vezavo vode zapolni prostore med celicami in tako poveča voluminoznost kože. Posledično kožo opazno napne in zmanjša hrapavost ter zapolni gube , ki so posledica kronološkega ali fotostaranja. Ob redni uporabi je koža bolj čvrsta in mladostna. Poleg tega, da poskrbi za mladosten videz kože, pa to ščiti tudi pred škodljivimi zunanjimi vplivi.

3 VEČ IZDELKOV V 1

Lux-Factor 4D Hyaluron kremo lahko uporabljate kot dnevno in nočno nego, nanašate jo lahko na obraz, okrog oči, na dekolte in vrat. Vašo kožo vlaži in mehča, hkrati pa je tudi odlična podlaga za make up. Uporaba je izredno preprosta, vse, kar morate storiti je, da pred nanosom očistite obraz.

4 POUDARJA VAŠO NARAVNO LEPOTO

Krema, ki je primerna za vse tipe kože, prodira pod povrhnjico in v globljih plasteh kožo hidrira od znotraj navzven, spodbuja naravno obnavljanje povrhnjice in izboljšuje strukturo kože. V primerjavi z botoksom, ki pogosto prinese izumetničen videz, zgolj poudari vašo naravno lepoto in tako še poveča vašo samozavest.

5 30-DNEVNA GARANCIJA

In čeprav je krema Lux-Factor 4D Hyaluron na voljo samo prek spleta (naročite jo lahko TUKAJ ali prek telefonske številke 01 777 41 07), imajo vse stranke 30-dnevno GARANCIJO, ki jim omogoča, da lahko kremo v roku 30 dni od prejetja paketa, če iz kateregakoli razloga z izdelkom ne bi bile zadovoljne, vrnejo in se jim vrne denar.

RAZMIŠLJATE, DA BI KREMO LUX-FACTOR 4D HYALURON PREIZKUSILI TUDI SAMI?

Poslušajte še izjavo zadovoljne uporabnice, ki je 30 dni brezplačno testirala kremo Lux-Factor:

 

Najbolj brano