Lepota Promocijsko sporočilo

Za valentinovo recite DA tej močni pozitivni energiji (prinaša vam jo neverjetna nova dišava!)

12. 2. 2024
Za valentinovo recite DA tej močni pozitivni energiji (prinaša vam jo neverjetna nova dišava!) (foto: Cacharel)
Cacharel

Le katera od nas si ne želi zacveteti prav na valentinovo? S to novo dišavo vam bo to uspelo - za seboj boste pustili neizbrisne sledi privlačnosti in samozavesti. 

Govorimo o novi dišavi francoske blagovne znamke Cacharel, ki velja za zvesto spremljevalko žensk v vseh življenjskih obdobjih. Liniji Yes I Am se zdaj pridružuje očarljivo poživljajoča dišava za samozavestne ženske Yes I Am Bloom Up!, ki s svojim cvetno-sadno-ambrastim vonjem vzame dih vsakomur, ki jo ujame v svoje nosnice.

Bi rade očarale in zapeljale svojega moškega na praznik ljubezni? Potem si privoščite to neustavljivo kombinacijo rdečih jagod, rdeče potonike in sandalovine, ki se ji ne bo mogel upreti.

Cacharelova linija Yes I Am je že v svoji osnovi ustvarjena za močno žensko samopotrditev, za izražanje lastne identitete. S svojimi notami izraža intenzivno ženstveno moč, ki sledi zastavljenim ciljem in jih uresničuje s pomočjo pozitivnosti, optimizma, dobre energije.

Rečemo lahko, da je nova dišava Yes I Am Bloom Up! poživljajoč zasuk v teh že tako pozitivnih vibracijah. Je povabilo h koraku naprej, k nadaljevanju zgodbe o ženski neodvisnosti in uresničevanju ciljev. Z njenimi notami boste dosegle vse, kar si želite, saj bodo v vas vzbudile moč, neodvisnost, samozavest in optimizem. Ko si torej zaželite spet in spet osvojiti svojega moškega, boste to tudi brez besed in zlahka dosegle.

Ta ‘fizzy cremoso’ dišava, polna svežine in sijaja, prinaša bleščeč vonj s kontrastnimi cvetnimi in sadnimi notami, ki iz vsakogar izvabijo dobro počutje, energijo, srečo, veselje. Kako le ne bi, ko pa vas preplavijo energijske in osvežujoče note rdečih jagod in zelene mandarine, ki se pomešajo s cvetno sredino rdeče potonike in sončnega cveta pomaranče ter zaključijo z notami ugodja: benzoina in esence sandalovine.

Yes I Am Bloom Up! je torej kot nalašč za valentinovo, ki ga boste, ovite v oblak njenih not, preživele polne pozitivne energije in ljubezni.
Cacharel

Dodani vrednosti dišave:

♥ K vam bo prišla v ikonični stekleniči rdečila za ustnice ter očarala že s svojim videzom, še preden vas bodo ovile njene čudovite note.

♥ Navdihujoč obraz kampanje zanjo je Skai Jackson, mlada ameriška igralka, ki je vneta zagovornica socialnih pravic in pogosto uporablja kanal YouTube za boj proti nasilju in rasizmu. Njena prepoznavnost je izjemna: na družbenih omrežjih ji sledijo milijoni ljudi. Skai je popolna izbira za znamko Cacharel in njene ključne vrednote, saj je njen cilj promovirati moč žensk; je tudi zvesta podpornica in partnerica organizacije Inspiring Girls International, ki povzdiguje glas mladih žensk.

Dišavo poiščite na policah parfumerij Mueller in drogerij DM.