Vonj, ki bo okrepil vaš optimizem in obudil preprosto srečo: »Življenje je čudovito!«

Leta 2023 je mantra »Življenje je čudovito« zelo dobrodošla. Povsod po svetu sta pomembna upanje in zavestna odločitev, da na življenje gledamo z optimizmom, od nas kot posameznic pa je odvisno, ali nam bo ta občutek uspelo vzbuditi v sebi. 

Promocijsko sporočilo, 14. 3. 2023
Vonj, ki bo okrepil vaš optimizem in obudil preprosto srečo: »Življenje je čudovito!« - Foto: Lancome

Pri vzbujanju pozitivnih občutkov in optimističnega razpoloženja nam lahko pomagajo tudi vonji oz. dišave. Hipokampus je čarobno mesto v možganih, kjer se kratkoročni spomin spremeni v dolgoročni spomin. In del možganov, kjer ti predelujejo vonjave, je zelo blizu hipokampusu, zato so spomini, s tem pa tudi občutki, tesno povezani z vonjavami. 

Dišava, ki slavi skupno in raznoliko vizijo sreče žensk po vsem svetu, uteleša idejo, da je srečo treba poiskati v sebi, nato pa jo deliti z drugimi. Parfumska vodica La Vie est Belle hiše Lancôme danes slavi ženske, ki jih družijo velikodušnost, pristnost in sestrstvo. S skupnimi močmi in s pomočjo tega ikoničnega vonja smo lahko vse srečnejše in zadovoljnejše s svojim življenjem.

Glasovi, ki oznanjajo idejo sreče

La Vie est Belle ima moč združiti navdihujoče ženske okoli tega edinstvenega sporočila – življenje je lepo. Julia Roberts, ambasadorka in muza te dišave, je povabila vse ambasadorke parfumske hiše Lancôme, da postanejo glasnice sreče. Amanda Seyfried, Isabella Rossellini, Lily Collins, Penelope Cruz in Zendaya Coleman so se ji tako pridružile, da posodijo svoj glas optimizmu, navdušenju nad življenjem, sreči.

V seriji videoportretov znotraj kampanje so vse ambasadorke odkritosrčno spregovorile o svoji viziji življenja ter tem, zakaj je tako čudovito. Iskreno so odprle svoja srca in povabile vse ženske, da sodelujejo in se same pri sebi spomnijo, da je življenje to, kar iz njega naredimo. Zato ga lahko naredimo čudovitega – skupaj in z vonjem, ki v vseh nas vzbuja te občutke.

Vsaka ženska je vabljena, da odpre svoje srce, deli svojo zgodo, življenjske nauke ... in tako skupaj z drugimi po vsem svetu na novo opredeli, kaj pomeni sreča. 

Nova dišava širi in deli srečo

Nova dišava La Vie est Belle Iris Absolu torej pomaga po vsem svetu širiti pristno srečo, ki jo izžareva njeno srce: cvetlica iris. Gre za veličastno odo tej znameniti cvetlici, dišava pa vsebuje še več znamenitih sestavin, ki so zaslužne za njen uspeh.

Značilni iris je zdaj 10-krat bolj koncentriran kot v originalni parfumski vodici La Vie est Belle. Ta cvetlica, ki je ena izmed najdragocenejših sestavin v svetu dišav, tej kompoziciji zagotavlja vrhunsko intenzivnost, njeni sledi pa lesketajočo živahnost. Akord ribeza s svežino uravnoteži akord fige, tople kot poletje. Povzdignjena z globokim akordom pačulija, pa ta nova zasvajajoča različica vzbuja vztrajen občutek veselja, ki se neustavljivo širi naokrog. 

Življenje skupaj je lepše in ikona parfumske hiše Lancôme La Vie est Belle zdaj še bolj kot kdaj prej ponosno dokazuje, da je več kot le dišava – je simbol povezovanja.

Najbolj brano