Vlažilna nega proti prvim gubicam

Prve izrazne gubice na obrazu se začnejo pojavljati okoli 25.leta, ko se začne upočasnjevati proces obnavljanja kože, oslabi se tvorjenje kolagenskih in elastičnih tkiv in koža postaja bolj suha ter slabša se elastičnost kože. To je tudi obdobje, ko ženske vstopijo v zelo aktivno obdobje, ko obvladujejo službo, družino, se družijo s prijatelji, aktivno preživljajo prosti čas in skrbijo za svoj videz. So prave super ženske. ˝Super stil˝pa pušča na koži trajne posledice. Koža postaja utrujena, brez sijaja, motna.

Promocijsko sporočilo, 28. 3. 2014
Vlažilna nega proti prvim gubicam

Koža mlade super ženske zato potrebuje intenzivno vlažilno nego z učinkovanjem proti prvim znakom staranja. Vendar zaradi aktivnega življenjskega stila ni časa za kompliciranje. Zato mora nega vključevati:

  • Intenzivno globinsko vlaženje.
  • Intenzivno nego proti prvim izraznim gubicam.
  • Intenzivno nego za krepitev kolagenskih vlaken in učvrstitev kože.
  • Intenzivno nego prilagojeno posameznemu tipu kože - normalna koža, mešana do rahlo mastna koža, suha koža

NORMALNA KOŽA

Normalno kožo opišemo kot kožo z normalno velikimi porami in normalno debelino povrhnjice. To je najmanjproblematičen tip kože, ki se zmerno hitro stara.Normalna koža potrebuje kremo s sestavinami, ki globinsko vlažijo ter varujejo pred zunanjimi vplivi.

SUHA KOŽA

Suha koža ima majhne pore instanjšano povrhnjico. S starostjo se hitreje guba, lahko so opazne razširjene kapilare in pogosto je nagnjena k preobčutljivosti in alergijam.Suha koža potrebuje kremo s sestavinami, ki intenzivno vlažijo, hranijo, povrnejo maščobe in varujejo pred prezgodnjim staranjem.

MEŠANA DO MASTNA KOŽA

Koža po licih je normalna, medtem ko je koža po čelu, nosu in bradi lahko nagnjena k prekomernem izločanju sebuma in zato pojavu mozoljev in ogrcev. Mešana do rahlo mastna koža potrebuje nego, ki vlaži in hkrati uravnava količino izločanja sebuma ter oži pore.

Green line HydroMineral – inovativna formula za nego kože super ženske

Green line je razvil tri kreme za nego kože super žensk, ki so prilagojene posameznemu tipu kože:

  • lahka vlažilna krema za mešano do mastno kožo,
  • vlažilna krema za normalno kožo in
  • intenzivna vlažilna krema za suho kožo.

Posebnost krem Green line HydroMineral je, da namesto običajne vode vsebujejo naravno mineralno vodo Radenska Naturelle. Radenska Naturelle je naravno čista mineralna voda, ki jo črpajo iz globin, kjer je pred onesnaženjem zaščitena z neprepustnimi podzemeljskimi plastmi. Nastala je že v pradavnini, v času neokrnjene narave, zato jo imenujejo ''pravoda''. S tisočletnim raztapljanjem kamnin v zemeljskih globinah se je oplemenitila z življenjsko pomembnimi minerali. Minerali imajo pri negi kože izjemno pomembno vlogo, saj vzpodbujajo celično obnovo, krepijo hidro-lipidni zaščitni plašč kože, jo vitalizirajo in ščitijo pred negativnimi vplivi okolja.

Kreme Green line HydroMineral so dodatno obogatene z dragoceno algo spirulino in izvlečki superhrane. Alga spirulina je bogata z minerali, proteini in vitamini skupine A, B, C in E.Je odličen antioksidant in učinkovito pospešuje tvorjenje kolagena, ki daje koži čvrst in gladek videz brez gub.

Izvlečki superhrane , avokado, papaja in rižkožo oskrbujejo z vitalnimi snovmi.

Rezultat nege s kremami Green line HydroMineral je sveža, napeta koža brez mastnega sijaja.

Najbolj brano