VIDEO: Kako pokazati svojo osebnost preko stila oblačenja, navdihnjenega z največjimi jesenskimi modnimi trendi?

Morate si ogledati eksperimentalni dokumentarni film o stilu, kjer so ženskam predstavljene svetovno poznane stilistke Caroline Issa, Micaela Erlanger in Rebecca Corbin-Murray. Ella, s katero se film začne, deli z vami nekaj osebnih stvari o sebi. Stilistke pa imajo nalogo, da s temi informacijami pokažejo njeno osebnost preko stila, navdihnjenega z največjimi trendi sezone.

Lepota, 6. 9. 2016

Pandora

Globalno praznovanje moči (samo)izražanja preko bogate in raznolike ponudbe Pandora nakita. Gre za kampanjo, ki nosi naziv The look of you in raziskuje koncept osebnega stila kot vidno predstavitev naše notranjosti, navdihnjene s trendi te sezone.

V sodelovanju s svetovno poznanimi stilistkami Caroline IssaMicaelo Erlanger in Rebecco Corbin- Murray, kot tudi z lokalnimi modnimi blogerkami in ženskami s celotnega sveta, Pandora raziskuje, kako vključiti videze te sezone v vaš slog, kombiniran z novo jesensko kolekcijo.

"Pri stilu je dobro to, da daje možnost, da izrazite sebe in svojo edinstvenost ter jo pokažete svetu."

Ella, s katero se film začne, deli z vami nekaj osebnih stvari o sebi. Stilistke, ki so ženskam predstavljene v filmu, imajo nalogo, da s temi informacijami pokažejo njeno osebnost preko stila, navdihnjenega z največjimi trendi sezone in poudarki nove jesenske Pandorine kolekcije nakita.

Caroline Issa je rekla: "Pri stilu je dobro to, da daje možnost, da izrazite sebe in svojo edinstvenost ter jo pokažete svetu. Nakit je odličen izraz stila, saj ga lahko kombinirate tako, da ga ustvarite povsem po svoje in naredite nekaj, kar vam daje samozavest. Edinstven stil je vse, kar pooseblja samozavest."

Stilistke odkrivajo svoje poglede, vsak odraža ključni trend sezone, ki izpopolnjuje osebnost ženske - gotika, romantika, kovine in ženstvene rože. Vse to prikazuje raznovrstnost Pandora kosov, ki poudarjajo individualnost ženske. V finalnem preobratu ženska prikazuje svojstven stil, ki izraža globino njene osebnosti in vključuje vodilne trende sezone.

Oglejte si video!

Spoznajte stilistke

Stilistke

Caroline Issa

Prava moderna britanska ikona stila. Caroline ima kanadske korenine in ima kitajsko, libansko-iransko poreklo. Ukvarjala se je z maloprodajo in menedžmentom, danes pa je poznana favoritka uličnih stilov, stalnica modnih tednov in avtoritativni glas mode preko svoje vloge modnega direktorja, samostojna moda dvakrat na leto v reviji Tank in urednica spletne revije Because.

Rebecca Corbin-Murray

Priznana modna komentatorka in svetovalka. Rebecca je začela svojo kariero kot urednica stila in od tam si je zgradila kariero mednarodno poznane stilistke od slavnih do zvezd. Rebekina edinstvena sposobnost razumevanja ljudi in interpretacija njihove osebnosti na rdeči preprogi. Moda jo je nagradila, da dela z vrhunskimi strankami vključno z UK zvezdo Lily James (Downtown Abbey, Cinderella), Jenna Coleman, Sophie Turner in Emma Watson.

Micaela Erlanger

Svetovno cenjena in priznana stilistka Micaela ima sloves, da se s svojimi strankami uvršča na seznam najboljše oblečenih za posebne priložnosti in ustvarja stilsko estetiko, ki združuje lepoto in kaprice. Priznava na "vintage-a-holic and glamour girl", kar je Micaelin svež pristop k stiliranju in osebnim procesom, sodeluje s številnim strankam, kot so Lupita Nyong'o, Michelle Dockery, Olivia Munn in Winona Ryder.

Preberite še: Soufiane Ahaddach: Majice s potiski, ki vas bodo spodbudile k razmišljanju

Priporočamo tudi članka: Stvari, ki te v resnici naredijo neustavljivo privlačno

Najbolj brano