Vichy Liftactiv Supreme, anti-age nega nove generacije

Ali ste tudi vi ena izmed mnogih žensk, ki so odkrile svojega vsakodnevnega zaveznika v boju proti staranju kože, tudi občutljive? Vichy Liftactiv Supreme je nova generacija anti-age nege, ki se iz dneva v dan bori proti dolgoročnemu staranju kože. Učinek je viden takoj, tekom dneva in dolgoročno: Liftactiv Supreme v trenutku poskrbi za videz zglajene in enakomerne površine kože, čez dan nudi svež in spočit videz kože, ki traja vse do večera, dolgoročno pa deluje proti gubam in izgubi čvrstosti kože. Izpolnite Vichy kviz in se potegujte za privlačne nagrade!

Lepota, 30. 11. 2015
Vichy Liftactiv Supreme, anti-age nega nove generacije

Dolgoročno staranje je posledica staranja kože čez dan

Čas oziroma ure, ki minevajo, na obrazu puščajo sledove, ki jih opazimo. Gre za znanstveno dejstvo, ki je tesno povezano s kronobiologijo kože. Utrujena koža, ki jo opazimo zvečer, je znak njenega staranja tekom dneva. Vichy je klinično in objektivno izmeril staranje kože čez dan: v času od jutra do večera koža izgublja sijaj, znaki utrujenosti postanejo vse bolj vidni, njena čvrstost se zmanjša in gube postanejo bolj izrazite. Takšni znaki so lahko povsem enaki znakom dolgoročnega staranja. Pravzaprav so sčasoma ti znaki staranja vse bolj izraziti: gube se poglobijo in koža izgubi čvrstost. Danes se lahko borimo proti dolgoročnemu staranju tekom celega dne. Znaki staranja kože, ki se čez dan poglobijo in postanejo izrazitejši, so trajni. L'Oreal je izvedel posebno raziskavo za znamko Vichy, v kateri je proučil spremembo kakovosti kože čez dan. Z instrumentalnimi meritvami, ki so jih opravili vsak večer, so dokazali, da so gube izrazitejše, zlasti v kotičkih oči in okrog nosa (nazolabialne gube). Prožnost tkiva je zmanjšana, rdečica je močnejša in koža je manj čista, zato je ten nekoliko sivkast. Konec leta 2014 je Vichy predstavil novo vizijo anti-age nege, ki se uspešno bori proti znakom staranja.

Takoj: 3D-Optični videz zglajene kože

Formula izdelkov Liftactiv Supreme je obogatena s tehnologijo optičnega 3D-izboljšanja, ki na videz in otip preoblikuje površino kože. Takšno 3D-senzornost zagotavlja kombinacija prekrivnih delcev, matirnega pudra in belih mikrokroglic, ki v trenutku zgladijo površino kože in ji dajo sijaj. Matirne mikrokroglice s finim belim bisernim prahom zabrišejo nepravilnosti na koži, da ten postane matiran in enakomeren. Formula omogoča žametast občutek na koži. Teksture izdelkov so bogate na otip in nudijo dolgotrajen občutek ugodja.

Čez dan: Adenozin + kofein

Adenozin gladi kožo. S tem preprečuje pojav drobnih gubic tekom dneva in deluje proti izrazitejšim gubam. Kofein deluje proti dvema znakoma staranja – utrujenosti in izgubi sijaja. Kožo stimulira, regenerira in pomaga pri preprečevanju zadrževanja vode. Aktivni sestavini skupaj delujeta proti staranju kože čez dan.

Dolgoročno: Ramnoza + neohesperidin

Ramnoza je izbrana za krepitev učinka proti trajnim znakom staranja kože. Neohesperidin je močan antioksidant, ki pomaga preprečevati vplive foto- in kronostaranja ter izgubo sijaja, obenem pa krepi zaščitno bariero kože (test in vitro). Edinstvena učinkovitost kombinacije aktivnih sestavin izboljša kakovost kože in dolgoročno deluje proti gubam in izgubi čvrstosti kože.

Izkušnje iz prve roke

Liftactiv Supreme je navdušil številne Slovenke, tu je le nekaj njihovih vtisov (vir: www.vichy.si):

»Liftactiv Supreme krema je božanska. Moja koža je popolnoma spremenjena. Po 1-mesečni uporabi so gube vidno zmanjšane, koža pa je gladka in napeta. Hvala Vichy!« Vera, 55 let

»Že po treh dneh sem opazila velike razlike. Moja koža je bolj navlažena, bolj čvrsta, lepša in bolj gladka. Ne maši por in ne naredi filma čez obraz. Skratka, Liftactiv Supreme je odlična krema!« Jasna, 51 let

»Ob koncu dneva z uporabo kreme je koža bolj gladka, znaki utrujenosti so ublaženi, koža je bolj napeta in polt je vidno bolj sveža. Skratka sem z njo ZELO zadovoljna.« Suzana, 44 let

Izpolnite kviz Vichy in se pustite presenetiti odgovorom na vprašanja, ki si jih nikoli ne postavimo. Z sodelovanjem lahko osvojite mini rutino: Liftactive supreme vzorec dnevne nege in vzorec mleka za čiščenje obraza in odstranjevanje ličil 3 v 1 Purete Thermale, ki jih prejme prvih 100 prijavljenih udeležencev.

Imena nagrajencev bodo objavljena na spletni strani www.vichy.si dne 21.12.2015.

Najbolj brano