Vichy Liftactiv Supreme ambasadorke postale model za en dan

Tokrat je kar 40 žensk v sodelovanju z Elle ekskluzivno preizkusilo izdelek Liftactiv Supreme, tri srečne izbranke pa so doživele še Elle fotografiranje in se prelevile v ambasadorke najnovejšega Vichy izdelka. Utrinke s fotografiranja najdete tudi v zadnji številki reviji Elle, ki je izšla 10. aprila. 

Promocijsko sporočilo, 10. 4. 2015

Elle model za en dan so postale Larisa Tomšič in Nataša Benčič iz Izole ter Melita Bačič iz Vuzenice.

LARISA TOMŠIČ, Izola, 39 let

PRELEVITI SE V ELLE MODEL ZA EN DAN JE ... zanimivo, dinamično in sproščeno. Polepšali ste mi dan.

GUBE SO ... del mojega življenja in izraz zadovoljstva.

PRI IZDELKU LIFTACTIV SUPREME ME JE NAJBOLJ NAVDUŠILA ... tekstura kreme, ki je lepo mazljiva, koža jo lepo vpija. Postane mehka.

V MOJIH OČEH JE GLAVNA PREDNOST NOVEGA VICHYJEVEGA IZDELKA ... občutek liftinga in svežine ves dan.

ZA SVOJO KOŽO SKRBIM ... Nega kože mi je zelo pomembna. Obraz si vsak dan temeljito očistim s tonikom, nanesem kremo in nato ličila. Dvakrat na teden uporabljam hranljive ali vlažilne maske. Pijem veliko vode, za zdravo prehrano pa, priznam, ne skrbim.

MELITA BAČIČ, Vuzenica, 42 let

PRELEVITI SE V ELLE MODEL ZA EN DAN JE ... krasno. Usedeš se in vsi te razvajajo.

GUBE SO ... zame v tej starosti nekaj lepega.

PRI IZDELKU LIFTACTIV SUPREME ME JE NAJBOLJ NAVDUŠILO ... božanska mehkoba kože že po prvem nanosu in z vsakim naslednjim je postajala mehkejša.

V MOJIH OČEH JE GLAVNA PREDNOST NOVEGA VICHYJEVEGA IZDELKA ... da izdelek ne masti kože, ampak jo navlaži. Imam problematično kožo, saj je ponekod suha, na drugih predelih mastna, koža na nosu se mi nenehno lušči ... Ob dosedanji uporabi Liftactiv Supreme se je luščenje na nosnem predelu popolnoma prenehalo, koža pa je postala bolj enakomerna.

ZA SVOJO KOŽO SKRBIM ... tako, da si jo vsak večer pred spanjem obvezno očistim in namažem z oljem. Vedno poskrbim, da pijem dovolj tekočine, zdrava prehrana je tako ali tako del mojega vsakdana. Moj jutranji ritual pa je postalo umivanje obraza le z vodo in potem nanos kreme Liftactiv Supreme.

NATAŠA BENČIČ, Izola, 53 let

PRELEVITI SE V ELLE MODEL ZA EN DAN JE ... zabavno. Ker imam rada izlete v neznano – tako geografske kot pogovore z novimi, zanimivimi ljudmi in nove izkušnje. Tak izlet v neznano me za en dan spremeni v otroka – to je moje darilo sebi.

GUBE SO ... avtogram življenja.

PRI IZDELKU LIFTACTIV SUPREME ME JE NAJBOLJ NAVDUŠILO ... občutek ob nanosu.

V MOJIH OČEH JE GLAVNA PREDNOST NOVEGA VICHYJEVEGA IZDELKA ... mazljivost in obstojnost ves dan. Pri drugih kremah se mi je dogajalo, da sem si veliko hitreje zaželela novega nanosa kreme, pri Vichyjevem izdelku pa prijeten občutek ostane veliko dlje.

ZA SVOJO KOŽO SKRBIM ... s tem, da živim ob morju. Veliko se sprehajam, da mi kožo lahko boža primorska burja. Z druženjem z zabavnimi ljudmi. S tem ko rada opravljam svoje delo in ljubim svojega otroka in psa. Med lepotnimi rituali pa je čiščenje kože postulat, ki se mu ne smemo izogniti. Ko se leta nabirajo, je treba koži dodajati še več – dodajam ji vlažnost in retinol serum pred spanjem.

Za več informacij o Vichy Liftactiv Supreme kliknite na Vichy.si

Najbolj brano