Vau! S takim sijajem na obrazu bo poletje sijajno (namig: postanite profesionalka v ličenju!)

Seveda ste že veliko slišale o osvetljevalcih, pa ste prepričane, da ga res znate dobro izkoristiti in na obrazu pričarati tako čudovit naravni sijaj, da bo poletje dobesedno SIJAJNO?!

Promocijsko sporočilo, 14. 6. 2019
Vau! S takim sijajem na obrazu bo poletje sijajno (namig: postanite profesionalka v ličenju!)

Za popoln poletni sijaj na obrazu potrebujete popoln osvetljevalec (highlighter) in pa predvsem zares veščo roko, ki ga bo po pameti nanesla na vrh ličnic, na konico nosu ter na vrh zgornje ustnice. Se sliši preprosto? Pa ni tako zelo ... Definitivno pa je rezultat vreden vsega truda. 

Osvetljevalec obrazu doda 'dimenzijo' in je pot do optimalne lepote, saj z igro svetlobe pričara čudovito kožo brez vidnih nepravilnosti, a le, če se ga naučite pravilno nanašati. Naučite se in zasijte!

Od tena kože je odvisen odtenek 

Če je vaš ten svetel, bled ali rumenkast, izbirajte med svetlimi, rožnatimi in bisernatimi odtenki. S temno poltjo in tako imenovano olivno poltjo se bodo najbolj ujeli zlati in bronasti odtenki. Če je vaša koža srednje polti, izberite rožnato barvo ali barvo breskve, najbolj univerzalen pa je ton šampanjca. V nobenem primeru pa ne morete zgrešiti z nevtralnimi odtenki, ki bodo kožo le nežno osvetlili.

Tekoči, kremni, v prahu?

♥ Tekoči ali kremni osvetljevalci se zlahka nanašajo in stapljajo s tekočim pudrom, podarijo res naraven videz in sijaj, kar je odlično za poletni čas. Če je vaša koža suha, uporabite tekoči osvetljevalec, drugače raje izberite kremnega.

V prahu ali kamnu so odlični za bolj mastno kožo in zlahka jih blendiramo s krtačko.

V stiku so zelo uporabni za notranje kotičke oči ali nanašanje pod obrvmi.

Mi priporočamo ...

... osvetljevalec Natural Radient, trend IT UP, saj je svilnato nežen in res naravno prikrije nepravilnosti ter poskrbi za sijoč, popoln videz polti. Pigmenti, ki odbijajo svetlobo, namreč optično prikrijejo nepravilnosti na koži in poskrbijo za enakomeren videz.

 

Točke, ki naj jih poljubi 

Pri osvetljevalcu je trik v tem, da je (če ga nanesete pravilno) lahko vaš najboljši prijatelj; če v tem niste vešče, pa je lahko tudi vaš sovražnik, saj poudari rdečico, gube, nepravilnosti. Predvsem pa upoštevajte osnovno pravilo: MANJ JE VEČ!

Ličnice Pod ličnice nanesite malo bronzerja, na ličnice rdečilo, na vrh ličnic pa malo osvetljevalca. Dobro blendirajte in zabrišite prehode.

Nos Tanka linija od korena nosu proti vrhu (a ne do vrha) ustvari iluzijo tanjšega nosa. 

Ustnice Če boste osvetljevalec nanesle na tako imenovani kupidov lok (nad sredino zgornje ustnice), bodo vaše ustnice videti bolj čutne, saj boste ustvarile učinek večjega volumna, linija ustnic pa bo bolj poudarjena. ​

Oči Z osvetljevalcem na notranjih kotičkih oči bo utrujen pogled bo izginil, vaše oči pa bodo videti večje.
Obrvi Nanesite ga pod lok obrvi – na tej točki bo poudaril vaše oči in osvežil pogled. 
Brada Če ga nanesete na sredino brade, boste obraz vizualno podaljšale in naredile ožjega. 

Nekaj pametnih namigov

♥ Za nanašanje uporabljajte čopič ali gobico, lahko tudi blazinice prstov.

♥ Nanašajte ga na koncu ličenja, po pudru ali obarvani kremi, a preden nanesete korektor.

♥ Vedno uporabite isto teksturo osvetljevalca in podlage. Če na primer nanašate tekoči puder, uporabite isto vrsto osvetljevalca, saj se bo tako bolje stopil s podlago.

In še najboljša ideja za vse lepotne navdušenke!

Bi rade postale prave profesionalke, ko govorimo o nanašanju osvetljevalca, in enkrat za vedno svojo roko naredile veščo za doseganje optimalne lepote? Potem vam z veseljem predlagamo vpis v šolo ličenja. In to ni navadna šola, to je dm Akademija ličenja, kjer vas bo ličenja učila ena od najbolj priznanih vizažistk, Jasna Oklešen. Verjemite, nanašanje osvetljevalca (kot tudi vseh drugih ličil) za vas po tem ne bo nikakršna umetnost več, ampak mala malica. 

dm

Najbolj brano