V pričakovanju rezultatov

V predzadnji številki revije Lisa sem pisala o svoji prvi izkušnji z Lumeo. Preprosta in hitra uporaba izdelka, ki s tehnologijo IPL dolgoročno odstranjuje dlačice, me je že takoj navdušila. Tokrat pa nekaj besed o prvih rezultatih.

Promocijsko sporočilo, 8. 5. 2013
V pričakovanju rezultatov

Kot bi si verjetno želelo vsako dekle in ženska, ki se že nekaj let brije ali depilira, sem si tudi sama želela, da bi že po prvi uporabi dlačice preprosto izginile. A že pred prvim tretmajem sem vedela, da je to skoraj nemogoče in da bom morala za popolno in gladko kožo še malo počakati.

Za vidne in dolgotrajne rezultate, ki naj bi trajali več mesecev, je treba ponoviti štiri ali pet tretmajev. Morda se to sliši veliko, a če dobro pomislimo, to ne drži. Tretma, ki za celotno telo (pazduha, obe celi nogi, bikini predel in roke) traja približno 45 minut, ponovimo na vsake 14 dni. Torej si vsake dva tedna vzamemo največ slabo uro in nam potem po četrti ali peti ponovitvi mesece ni treba porabiti niti sekunde več za odstranjevanje dlačic.

Zato sem tudi komaj čakala, da mine prvih 14 dni, da lahko opravim drugo ponovitev, saj se poletje že hitro približuje. Končno je prišel čas za drugi tretma, ki sem se ga lotila samozavestnejše. Zdi se mi, da je Lumea še hitreje drsela po moji koži kot prvič, saj sem že dobro vedela, kako jo postaviti pravokotno na kožo, da se prižge zelena luč, ki je znak, da lahko pritisnem na gumb. Seveda se že veselim tretjega tretmaja, s katerim bom še korak bliže lepi in gladki koži.

                                                                                                          Besedilo: Meta Kač

Najbolj brano