Triki z aspirinom, ki bi jih morale poznati vse ženske!

Rezultati vas bodo pustili odprtih ust! 

Lepota, 18. 8. 2018
Triki z aspirinom, ki bi jih morale poznati vse ženske! - Foto: Unsplash.com

Samo da boste vedeli, Aspirin ni uporaben le v trenutkih, ko mislite da vam bo eksplodirala glava, ampak tudi sicer ... tu je 8 trikov, kako si z njim še lahko olajšate življenje!

1. Mehka stopala

Razpokano trdo kožo lahko uredite s štirimi tabletami aspirina in malce limoninega soka. Pasto nanesite na prizadeto območje, po desetih minutah pa jo odstranite z vlažno brisačo. Postopek ponavljajte trikrat tedensko vsaj mesec dni.

2. Odstranjuje potne madeže

So vam mokri madeži rumene barve, ki navadno nastanejo na predelu pazduhe znani? No, zdaj jih lahko odstranite tako, da štiri Aspirine raztopite v posodi vroče vode, v njej pa eno uro namakate majico. Majico nato običajno operite v pralnem stroju.  

3. Rože, ki cvetijo v neskončnost

Vodo v vazi zmešajte z enim Aspirinom in cvetoče rože boste lahko opazovali neskoooočno dolgo. ;)

4. Rešitev za vraščene dlačice

Ko se boste naslednjič srečali s problemom vraščenih dlačic, tri Aspirin tablete zmešajte z vročo vodo. Maso s krožnimi gibi nanesite na vraščeno dlačico in jo pustite delovati približno deset minut. Izperite z mrzlo vodo, postopek pa enkrat tedensko izvajajte vsaj štiri tedne.

5. Mehke ustnice

Tableto Aspirina zmešajte z rjavim sladkorjem in medom, pasto pa nanesite na ustnice in jo pustite delovati približno petnajst minut. Postopek ponavljajte vsaka dva tedna.

6. Napeta koža

Dva Aspirina razdrobite v prah in ga zmešajte z jabolčnim kisom. Maso nanesite na obraz s krožnimi gibi, postopek pa izvajajte dvakrat tedensko.

7. Zbogom prhljaj!

Rešite se ga lahko s tinkturo iz dveh tablet Aspirina in vašega  običajnega šampona. Umijte si lase tako, kot si jih običajno, le da tokrat pustite zmes na laseh delovati približno pet minut. Izperite z veliko vode, postopek pa ponavljajte trikrat tedensko mesec dni.

8. Proti staranju

Štiri tablete Aspirina razdrobite v prah in dodaj nekaj vroče vode, da nastane pasta. Nanesite jo na obraz in s tem masiraj kožo. Postopek ponavljajte dvakrat tedensko.

Fotografije: Unsplash.com/Sharon McCutcheon, GIPHY

Preberite še: Če boste jedli TO, boste med vročinskim valom spali kot na oblaku!

Priporočamo tudi: TRIK: Okulisti razkrivajo preprost način, kako učinkovito očistiti stekla očal

Najbolj brano